Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Po rannim navratu po 50 hodinach jizdy jsem se jeste nedostal do polechu (nechce se mi spat, protoze ze Soroyi mam posunuty biorytmus usinani na casne ranni hodiny :-)

Proto jsem dnesek venoval zazimovani equipmentu a jeho priprave na rok 2014 :-D :-D :-D

Uz zacinam pokukovat kam na Soroyu a s kym vyrazime cca za 350 :-D :-D

[citace]karelsvoboda napsal:

Kontrola výbavy. V podělí vyrážíme směr Soroya [/citace]

Karle, šťastnou a pohodovou cestu. :-P:-P:-P:-P:-P

[citace]Pafka napsal:

Asi vymente trojhaky na roybaitech za vetsi. Aktualni zkusenost je takova, ze nasi i sousedni parte (Sroubek a spol.) se hodne ( hlavne vetsich ryb) pri zdolavani vyvliklo . Nejvice sla barva keler

Original svedaky, ktere tam vidim, (leskle) byly neprekonatelne . Chytali jsme hlavne na 600g.

Jinak stastnou cestu a pohodovy pobyt [/citace]

Už jsem Ti dneska volal,taky vítám doma...8-)8-)

to dosky: díky :)

to pafka: trojhaky kdyztak vymenime diky. A nechavali jste na roybaitech jen jeden trojhak nebo ste si pridali druhy? Oni uz se ted prodavaji jen s jednim.

Po nějaké době se opět hlasíme z Hasfjordu. Počasí se udobřilo. už tolik nefouká. Dnes jsme byli na vodě skoro celý den. Zoufale tu chybí "bednové" tresky. Celkově je ryb méně než loni. Na kelery jsme nenarazili zatím vůbec a kočky berou ve 100 metrech (dnes tři). Ve večerních hodinách přišla treska na otevřeném moři - 132/20,5

Počasí je super

Dobrý večer všem příznivcům norského rybolovu a Soroyy zvláště. Dnes odpoledne po asi 50 hodinách dorazil Kubateam šťastně domů. Byl jsem na Soroyy nováčkem, a asi jako nejednoho z Vás mě chytla u srdce na první dotek. Výborná parta, spousta krásných ryb, nádherná příroda, co víc si ještě přát. Na rozloučenou s letošním Norskem posílám ještě pár fotek. Další zpravodajství, dá-li Pánbůh bude od 20.5-30.5.2014

Na vodě

V úterý foukalo, tak byl čas na prohlídku ostrova

vodopád

u Ornulfa

Ornulf má novou filetárnu, v srpnu ji dva kluci z party vyzkouší

stejně jako saunu předloni

štěnatům se daří stále dobře

Suší se pořád

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!