Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

[citace]Jiran napsal:

Když je dobrá parta, tak se dá vydržet všechno. I ty knedlíky[/citace]

když je jlad i to uzený spolkneš, a i plznička na žízeň se snese8-O

Tak co Bulíku jak to vypadá tam na severu ?

[citace]kikibut napsal:

Tak co Bulíku jak to vypadá tam na severu ?[/citace]

dobrý, když přestalo foukattak paráda, a nemusíš je hledat, jsou prostě všude, kde je hloubka 70 a víc, ve třech lidech po dvou hodinách musíš domů protože máš uplně plnou loď a hlavně seš sedřenej:-)

[citace]bulik napsal:

kikibut napsal:

dobrý, když přestalo foukattak paráda, a nemusíš je hledat, jsou prostě všude, kde je hloubka 70 a víc, ve třech lidech po dvou hodinách musíš domů protože máš uplně plnou loď a hlavně seš sedřenej[/citace]

To je dobrý a máte už něco přes 25kg ?;-);-);-)

[citace]kikibut napsal:

bulik napsal:

kikibut napsal:

dobrý, když přestalo foukattak paráda, a nemusíš je hledat, jsou prostě všude, kde je hloubka 70 a víc, ve třech lidech po dvou hodinách musíš domů protože máš uplně plnou loď a hlavně seš sedřenej

To je dobrý a máte už něco přes 25kg ?[/citace]

největší 27 kg, ostatní jsme už nevážili, ale jak jsem psal na minulé straně, 57 čistých pouze hřbetních filetů, dost hrozná práce

Tak nám tam chlapi něco nechte. Jedeme za 45 do Bestemors House. Bude tam někdo ve stejném termínu 20.5. - 30.5. 2013???

[citace]husky19 napsal:

Tak nám tam chlapi něco nechte. Jedeme za 45 do Bestemors House. Bude tam někdo ve stejném termínu 20.5. - 30.5. 2013??? [/citace]

bez obav, říkali místní, že to nepamatujou

Jen aby potom neříkali, že takový odliv ryb v poslední dekádě května také nepamatují. :-D:-D:-D:-D

Husky, v Makru mají ryb stále dost a když řekneš prodavačce, aby ti ryby po navážení hodila, tak můžeš přísahat, že si je chytil;-)

A to je pravda. Velmi dobrý nápad. Děkuji. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal:

Jen aby potom neříkali, že takový odliv ryb v poslední dekádě května také nepamatují.

[/citace]tak to bych ti nepřál, i když všechno je možný i ty nejméně pravdepodobné věci, ale myslím že když vyjde počasí tak se to fakt nestane. Jezdím do Norska od 1995 1 až 2 x ročně v poslední době vždy 2 zájezd nad polární kruh, ale toto jsem fakt nezažil. Ale bolej ruce

Tak si to Bulíku všichni užívejte, ať je na co vzpomínat. Moc vám to přeji a doufám že i naše parta si trochu zobne.

Vždyť se přeci říká: Přej a bude ti přáno. :-D:-D:-D

Tak to se potvrzují slova Marka když to říkal ve filmu Michala že se projeví menší odlov za 2 až 3 roky.už je to tady.

[citace]Radyn napsal:

Tak to se potvrzují slova Marka když to říkal ve filmu Michala že se projeví menší odlov za 2 až 3 roky.už je to tady.[/citace]

Přesně. Já nevím jak na Sørøy, ale tady u mě ten "vliv ekonomické krize" částečně pokračoval i letos.

Byly dny (ale třeba i týden v kuse) kdy bylo příznivé počasí a kutry stáli, protože výkupny nebraly další ryby - podle neověřených zpráv z důvodů na straně odbytu. Důsledky snad v budoucnu pocítíme.

Jak už jsem někde psal, ryb by ve vodě mělo být dost - známý kapitán kutru dostal od úřadu povolení navýšit svou letošní kvótu o 25% - předpokládám že to platí pro všechny (minimálně ve stejné Fylke) - může někdo potvrdit ?

Veliká gratulace BULIKovi a spol! Tak teď už jen šťastný návrat domů. jen škoda, že fotky žádná nebyla, ale hlavně, že byl úspěšný rybolov.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!