Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Bylo krasne a tak jsme dnes vyrazili na nocni :-) bylo to hlavne o kelerech :-) . Limity nachytany, tak ted uz jen o sportu :-D

Pod vodu jsme se Naki jeste nedostali, nejprve prace a potom zabava. Ted uz to ale bude akutni :-) Soroya neni Frydnava, Naki :-) :-)

Dnes jsme si udelali paradni trip po Soroyi, spojeny s lovem pstruhu. Mirovi a Honzovi se zadarilo a tak uz jsou po grilovani :-). Jinak fantasticka priroda, nadherna plesa - fotky zitra.

Jde se do hajan :-) :-) :-)

Šroubek ještě vyhajává, tak já sem naperu tu koncovku.

Šroubek slavil a slavil ...

Tady se Šroubek loučí a chystá do postele, dost teď už to bylo mládeži nepřístupno, teď už jen ryby !

Misím uznat, že to silné hnědé cigárko k Pavlisovi jaksi patří. Měl by si však nedopalky schovávat do lesa. Jelenům to nevadí a někdy to dokonce přežvykují, když si na to zvyknou. Já bych ho asi nezvládl. Ale náladu tam mají všichni výbornou. Lze jim jen přát, aby jim ten pobyt pomalu utíkal. Možná by uvítali jako my všichni, aby se čas na dva tři dny zastavil.

[citace]kim napsal:

Misím uznat, že to silné hnědé cigárko k Pavlisovi jaksi patří. [/citace]

A ktery kolega z lodi ho povesil na hacek (podle krvave naplasti na palci)?

Sakrys to na ty 4 sklenicky kluk usata pekne vyvadi...:-D:-D:-D

No jo, holt sroubek... malej ale cipernej 8-)

Pavel se Šroubkem uvízli ve čtvrtém fjordu, blíží se bouře, asi tam budou muset nějakou chvíli vydržet, než se to přežene.

[citace]Sim napsal:

Pavel se Šroubkem uvízli ve čtvrtém fjordu, blíží se bouře, asi tam budou muset nějakou chvíli vydržet, než se to přežene.

[/citace]

Ahoj Michale - tohle je nádherné foto...to je vlastní tvorba, nebo tam máš sebou profíka?:-P Dalo by se to někde stáhnout jako tapetu?

Hoši super zpravodajství, držím palce k pořádné placce pro každého. Pozdravuji všechny včetně Pafky a Juzka.

Ahoj všem,po včerejším večírku,byl dneska top den...

Nazvu ho s Pavlisem na lovu tuleňů a pstruhů,sice jsme měli menší nehodu,ale za to bylo velké dobrodružství..

Díky Bédo, taky tě zdravíme :-D :-D

Vkládám pár fotek z včerejšího treku v okolí Breivikbotenu, kam jeli kluci na pstruhy a já za focením :-D :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.