Ahoj všem, uvolnilo se nám 1 místo na soroy, termín 10.4 - 20.4. Vše zajištěno. Víc info na 777 957 954, Díky s pozdravem Láďa
Ahoj všem, uvolnilo se nám 1 místo na soroy, termín 10.4 - 20.4. Vše zajištěno. Víc info na 777 957 954, Díky s pozdravem Láďa
[citace]Sim napsal: Pláž před Hasvikem... [/citace]Ahoj můžeš mi tuto fotografii poslat na adresu c.erveny.j@seznam.cz?Rád bych si ji dal do fototisku.Děkuji.
Odpovědět
Abych nemusel zakládat nové vlákno se stejným tématem tak využívám již vytvořené.
Uvolnilo se nám jedno místo na Soroya od 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet.
Jedme 9.míst.Tranzitem od Nakiho. Start je v Uh.Hradišti, přes Brno.
Další info přes SZ.
Odpovědět
Uvolnilo se nám opět jedno místo na Soroya od 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet. Jedme 9.míst.Tranzitem od Nakiho.
Další info přes SZ.
Děkuji všem co se mi ozvali, místo na Soroyu je již obsazeno
Odpovědět
Ahoj všem nabízíme jedno volné místo na vesterály doprava,jídlo,pitný režim zajištěn v ceně.Jsme parta z Uherského Hradiště,podrobnosti na 606 206 055.Místo pobytu se jmenuje Vinjesjoen a je to přes ck Fisherman Destinace 870. Díky Josef http://www.rybolovnorsko.cz/i/smajly/9.png
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
Uvolnilo se nám opět jedno místo na Soroya od 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet. Jedme 9.míst.Tranzitem od Nakiho.
Další info přes SZ.[/citace]
Tak co? Nikdo se nenajde aby se k nám přidal? Nejsme žádní nováčci, do NO jezdíme již 14let.
Odpovědět
To ajca.Asi se uvidíme při střídání,máme tuto lokalitu od 6-16.5,máte s touto lokalitou nějaké zkušenosti.
Odpovědět
[citace]ktmjirka napsal:
To ajca.Asi se uvidíme při střídání,máme tuto lokalitu od 6-16.5,máte s touto lokalitou nějaké zkušenosti.[/citace]
Pánové, pokud nemáte nic konkrétního k tématu SOROY VOLNÉ MÍSTO, tak si prosím dopisujte ve volným pokecu, nebo v jiném vláknu.
Děkuji.
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
Rk napsal:
Další info přes SZ.
Tak co? Nikdo se nenajde aby se k nám přidal? Nejsme žádní nováčci, do NO jezdíme již 14let.[/citace]
Děkuji všem co se mi ozvali, místo na Soroyu je již obsazeno
Odpovědět