Dobrý den, už se někdo vrátil z Vaganu? Rád bych se informoval co a jak?
My odjíždíme 7.7.2010 :-D
602309104
Dobrý den, už se někdo vrátil z Vaganu? Rád bych se informoval co a jak?
My odjíždíme 7.7.2010 :-D
602309104
Jsme asi tři týdny doma, co přesně tě zajímá? Není tam nic složitého k vymýšlení. Když chceš velkou tresku, tak zajedeš k šelfu cca 4km od chaty. Halibuti se chytají hned před chatou na 30m, kde se nachází rozsáhlé písečné mělčiny. My jsme nachytali jen tresky a pár koček, protože na halibuty byla ještě studená voda.
Odpovědět
[citace]trojhak napsal:
Jsme asi tři týdny doma, co přesně tě zajímá? Není tam nic složitého k vymýšlení. Když chceš velkou tresku, tak zajedeš k šelfu cca 4km od chaty. Halibuti se chytají hned před chatou na 30m, kde se nachází rozsáhlé písečné mělčiny. My jsme nachytali jen tresky a pár koček, protože na halibuty byla ještě studená voda.[/citace]
Je možný mi poslat na e-mail: kozak73@seznam.cz nějakou mapku kde se přibližně chytají Halibuti a kde se přibližně chytají velké tresky.Na jakou nástrahu si chytal Halibuty ? treska je jasná ,že asi švédák pilkr. Dík za info . Jenda
Odpovědět
2 trojhak: Nepiš to do mailu, mě to taky zajímá. Rád se něco přiučím. Co to je za blbost odpovídat na otázku mailem? Je to tajné?
Odpovědět
pošli na kikishak45@seznam.cz nějaký zajímavý fleky u Vaganu nebo mi napiš soukr. zprávu dik:-D
Odpovědět
Mapku neumím odtoho jsou tady jiní profíci, třeba Mifakfm. Halibuti se chytají hlavně na jigy a gumové ryby 15-20cm. Musíš zkoušet všechno někdy to berou ze dna a někdy ze sloupce. Někdy bývají hodně opatrní a za nástrahou ti vyjedou až pod loď a nedoberou to. Žádný osvědčený postup neexistuje, musíš zkoušet a tvoje trpělivost bude jistě oceněna.
Odpovědět