Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

Jediné štěstí Norů je, že je jich tak málo,a že si to tam nestihnou zavézt vyřazeným vybavením.A to mluvím o celém Norsku.Pokud někomu křivdím tak se omlouvám.Naštěstí těch krásných míst je daleko,daleko více.Ale tohle moře nevyplavilo:-D

Chebak
    Člen
    (58 odpovědí)

Z jednoho mola je vidět asi v 10 metrech krásně zaparkovaný traktor

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

Ale nechtěl jsem at´se to tu zvrhne v fotogalerii skládek. To by si Norové určitě nezasloužili.

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Kdyz jsem byl na Randoy,tak z lode tekla do more nafta a majitel nam rekl,ze to nevadi a kolem mel taky pekny bordel jeste ze jich neni 20mil

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

treska008 napsal: Kdyz jsem byl na Randoy,tak z lode tekla do more nafta a majitel nam rekl,ze to nevadi a kolem mel taky pekny bordel jeste ze jich neni 20mil

Mám stejnou zkušenost, uníkal nám z motoru olej tak nám dal flašku oleje ať ho dolejem, když ho tam bude málo. Opravu prý provede až po sezoně Láďa

Jan Kalanin
    Člen
    (194 odpovědí)

K nepořádku podél pobřeží: Norové v tomto asi jen využívají zákony – pokud došlo ku přírodní katastrofě, je to tzv. vyšší moc, následky asi nikdo není povinen odstranit, a tak neudělají nic – hlavně ne to co se v rámci přespřísných ekologických zákonů nemá, t.j. velký táborák anebo železnou neděli… U Oernulfa je trochu smůla, že ve Hasfjordu je celkem v závětří, a ještě asi potrvá pěkných pár let, než se ten binec rozpadne dočista… Asi tam nevykupují železný šrot jako u nás. Při vláčecích výpravách podél různých fjordů (hlavně blíž civilizaci) jsem se napřeskakoval tolik harampádí, žeby z toho naši “spoluobčané” žili klidně až do smrti…

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Když jsem byl s Korlinem, tak směrem k otevřenému moři po levé straně u vesničky s bílým kostelíkem ještě před pendl trajektem bylo při odlivu celé muzeum zemědělských strojů. Jinej kraj, jinej mrav.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...