Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -3°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Soroy 2011

Ahoj všichni,

rád bych touto cestou poprosil rybáře kteří jedou v dubnu do Norska na Soroy o koupi originál norských červených paprik(gumimaků)které se tam prodávají v místním obchůdku.Peníze dám dopředu na nákup nástrah. Pokud bude někdo ochotem mi nástrahy koupit prosím kontaktujte mi na E-mail

kozak73@volny.cz nebo tel. 602309104 . Děkuji Jenda K.8-)8-)8-):-D

Odpovědět

Ahoj. Jenda;-);-);-);-)

Zdar na Soroy jedem az v cervnu, ale zeptám se, v cem se lisi od tech, co se prodavaji tady. Dik. Jirka.

Ahoj,na SOROY jedem konec dubna,tak se muzem domluvit.A nemas nahodou zkusenost s lokalitou Vagan A?Jedem tam poprve. . . .

Na Soroy jedem v druhe pulce května.Taky Vaagan poprvé.

Když tak S.Z.

:-D:-D:-DSoroy není ráj....je tam i pěkný bordel dám pár fotek jak to máš vidět.

Soroy

Nabízím 2 - 3 volná místa

Vaagan Appartments , SOROYA, Norway

Termín: 20.06. - 30.06.2011

Vše zajištěno včetně dopravy.

tel.: 602541282

:-D:-D:-D ještě jedna.

:-D:-D:-D tady bylo ubytování

to jsem si myslel že největší bordeláři jsou na Dolmoye, ale ono je to chytlo severněji...asi je to nakažlivé..:)

Takhle bych to nebral je to prastará fabrika a okolo Orenufa on to časem zlikviduje nebo si to vezme moře ale okolí je nádherné

[citace]kuba napsal:

Takhle bych to nebral je to prastará fabrika a okolo Orenufa on to časem zlikviduje nebo si to vezme moře ale okolí je nádherné[/citace]

tomorrow...úplně ho slyším, to dřív tu fabriku odnese voda :-D

No, já se Oernulfovi ani nedivím - mně vyložil, že se EKOLOGICKÁ likvidace těch čímsi napuštěných trámů dělá jen na pár místech Norska, a stálo by ho to se speciální lodí a vytrháním lodním jeřábem kolem 3,000,000,- NOK... A zub času hlodá sice pomalu,ovšem zdarma...

V Norsku "tomorrow" znamená "next century"...to znám moc dobře

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!