Dnes v 5.15 hod odjezd z Prostějova směr Sør-Tverrfjord
Dnes v 5.15 hod odjezd z Prostějova směr Sør-Tverrfjord
Jojo, jak říká šroubek - šup na ně...já chytil toho mýho halíka v květnu za vedra taky v NO WIND (akorát musíš najít kde leží a trefit do hlavy jako já)
Odpovědět
Tak dnešek byl téměř stejný, jako včera. Honza dostal navíc halíka, snad mi u fotky odpustíte trošku krve.
Jinak zase pár tresek do metru, večerní rybaření jsem opět apsoloval v krátkém tričku.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Tak dnešek byl téměř stejný, jako včera. Honza dostal navíc halíka, snad mi u fotky odpustíte trošku krve.
Krev je určitě odpuštěna - okamžité foto a pravidelné informace jsou super 8-)
Odpovědět
Honzo - gratuluji k halikovi, nam se taky jeden povedl. Jeste tady (na Blomsoy) budem do soboty tak snad nakyho jeste pridame.
A zdravim Pavla a Moncu do Zlicina
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Honzo - gratuluji k halikovi, nam se taky jeden povedl. Jeste tady (na Blomsoy) budem do soboty tak snad nakyho jeste pridame.
A zdravim Pavla a Moncu do Zlicina [/citace]
Sleduji, jak jak Zoom boduje. Petrův zdar a posílej foto, ať tu máme co hltat 8-)
Odpovědět
Naki- Tá fotka s halíkom, pozadie s horami-to je na plagát. 100%.
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
Jinak zase pár tresek do metru, večerní rybaření jsem opět apsoloval v krátkém tričku.
[/citace]
Gratuluji Honzovi, ať se Vám ještě víc zadaří!
Odpovědět
ChoChy chytá halíky stále na vlasec 35, komu není rady.....:-)
Odpovědět
Včera večer jen 2 halíci, po 2 hodinách nás vyhnala z moře bílá tma, ale i Ondra si stihl chytit svého druhého HALIBUTA:-)
Odpovědět
Dnes bez komentáře, ale snad ta změna dnes nastala. Teplota klesa na půlku,začalo pršet, vítr stoupl na 9m/s. Tak nás to vyhnalo z vody a teď sedíme s Chochym a plánujeme zítřek. Jinak dopoledne zde bylo snad největší vedro.
Odpovědět
Kluci přeji aby ta změna počasí přinesla i velké úlovky!!!
Je třeba to řádně zapít, tak se s tím moc nemazlete :-D
Odpovědět
Čekáme, kdy se tu počasí konečně trošku pokazí.
Naki[/citace]
Tome nestraš, tady jsou záplavy, my se těšíme do tepla, za 3 vyrážíme na Soroyu, hurá na halíky.:-D8-O8
Odpovědět