Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sor-Tverrfjord aktuálně

• Toto téma obsahuje celkem 284 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ota a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 285)
  • Autor
    petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

mara45 napsal:

to petras:nevíš přesný název té rostliny?Moruše to asi nebude,protože moruše je strom.

Ostružiník moruška (Wikipedie)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

petras napsal: mara45 napsal:

to petras:nevíš přesný název té rostliny?Moruše to asi nebude,protože moruše je strom.

Ostružiník moruška (Wikipedie)

Ok dík.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Radyn napsal:

Ahoj Radku. užíváme si to fakt dobře Roman a spol chytily zatím 8 halíků kolem metru. dnes večer čaply 18kilového .lovec ale nechce zveřejňovat fotky. celkem máme 12halíku menších plus 2 ty větší. Já si dnes užil na vláčku tresku 105 13kg.

Tak to Vám teda fakt závidím, ale i přeji. Loni jsme takové štěstí neměli. Jak se vrátíte, tak musíme pokecat. Zatím čau a užívejte si.8-)

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Já k tomu pridal ve středu na poslední drift pod Zapovíma oknama za nejmiň 8m větru halička 12 kg na 7 metrech.zabral na oranžvou gumu.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Dnes jsme se vrátily ze severu. první 3 dny jsme byli v kempu skogganvare kousek od Lakselv na sladké vodě. Původně jsme chtěly zkusit lososy ale bylo nám to rozmluveno s tím že momentálně je tah slabý a k ulovení lososa jsou potřeba značné zkušenosti. Vydali jsme se tedy na siveny a pstruhy. ulovily jsme 12 sivenů a povedl se krásný pstruh 2kg.Poté jsme se přesunuly na sandland. rybařina je tam excelentní. Hned 1 den jsem chytil tresku 125cm 18kg a druhý den přišel halík 125cm a 23 kg.na šelfu se chytilo několik tresek mezi 10a 15kg.hodně jsme se potom věnovaly halíkům a chtily jsme jich 12.80až100cm a další menší se pustily. poslední 2 dny přišel ještě 18kg halík a já v poslední den na poslední drift ještě chytil halíka 12kg.Halibuti byli na mělčinách od 6 do 30m.Bylo tam nádherné počasí i koupačku jsme daly. voda měla 13-14stupňu.Fotky nemám ještě stažené dám sem nějaké po zpracování.Pro mě to byla výprava snů jelikož jsem chytil obě největší ryby.až na trochu mlžno ve 2 dnech bylo počasí na koupání.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Takto krásná příroda byla v kempu u jezera.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ahoj. Já dneska tedy také hlásím návrat z Loppy. Nakonec jsme se tedy rozhodli celá rodina pro návrat letecký. Byla to krásná dovolená a letos díky tomu že jsem tam trávil měsíc tak to nebylo jen ortodoxně o rybách a v tom to bylo teda parádní.Na rybách jsem opravdu byl tak 14x z 33 dnů. Prostě jsem si vybíral kdy pojedu a kdy ne. Co se týče ryb tak samozřejmě už to nebyl žádný hit co se týče tresek. Ty byly tou dobou už daleko na moři a jezdit denně desítky kilometrů se nám rozhodně nechtělo. Navíc pilkrovací pruty z multíkama máme už nějaký ten pátek na lodi spíš jako nepotřebnou ozdobu. Tahat 130cítky ze 100metrových hloubek nás už prostě po těch X letech nebaví a nepřináší nám to vůbec nic. Přijde mě to jako těžba jeřábem bez boje a bez ničeho. Takže jsme v podstatě jen vláčely na takovou tu lehkou až střední vláčku od 10ti do maximálně 70 metrů. Tresek okolo těch 110 až maximální měla 135 jsme vyvláčey kolem cca 20ti. Metrový a větší kelery jsme objevili tak 6x. Překvapením jsou v této severní šířce tedy makrely. V tuhle chvílí se nedá mluvit o náhodných rybách. Jsou jich tam fakt tisíce. No a samozřejmě kapitola sama pro sebe jsou v této lokalitě halibuti. I když se nám nepodařilo vyvláčet žádného monstrozního tak těch do 30kg bylo zase neuvěřitelné množství…..Sečteno a podtrženo….Veliká paráda a už jen vláčka která nejde příští rok nezopakovat…….Doplním nějakýma fotečkama….

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Ota
    Účastník
    (269 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 285)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sor-Tverrfjord aktuálně

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...