Dnes v 5.15 hod odjezd z Prostějova směr Sør-Tverrfjord
Dnes v 5.15 hod odjezd z Prostějova směr Sør-Tverrfjord
[citace]Ota napsal:
Zdravím sousedy,Frantu a spol ze Sandlandu. A posílám taky jednu trestičku..(Poslal jsem ti SZ, mohli by jsme se potkat ne?) Chycena západně od malé Loppy. Já zatím jen relaxuji.. (-:
[/citace]
Ahoj, nadherna treska, gratulace. Posilam SZ.
Odpovědět
90-ky jsme pousteli, prijedeme si pro ne az trochu povyrostou. (140 a vic, :-))
Odpovědět
Pánové, gratulace krásné ryby a pohoda a tak to má být. Přeji ještě mnoho takových a i větších.
Odpovědět
nevíte někdo jak je to s tím trajektem jezdí pořád ta stará bárka nebo už opravily ten normální?:-D
Odpovědět
Matty díky už to odpočítáváme.za týden v sobotu už budem na cestě:-P přípravy vrcholí.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Pánové, gratulace krásné ryby a pohoda a tak to má být. Přeji ještě mnoho takových a i větších.[/citace]
Diky,
pohoda byla, posledni den lovu sly kocky.
Odpovědět
Omlouvám se za delší odmlku. Mohu potvrdit, že už cca 10 dní jezdí opravený trajekt. Ale někdy je to masakr. Ted tady mám rodinu z dětma a dva kamarády a přestože byly v přístavu první x hodin před odplutím tak kdyby se jeden z mích kamarádu nezachoval drsně až na hranici průšvihu tak by je Norové odsunuli a nechali čekat v přístavu dalších 24 hodin. normálně je odsouvaly pořadím a nechali by je nenaloděné...... Takže u mě veliké - norům za toto!!! Ale dopadlo to dobře (-: . fotečky nějakých úlovků pošlu zítra..... Ota Jinak ryby tady jsou!!!!
Odpovědět
Dodatek: Není na škodu si přes majitele kam jedete předobjednat ten trajekt. V případě krize dát lodníkovi přímo majitele na ucho.....
Odpovědět
Jak píše Ota,i my jsme si rezervovali trajekt mailem u kapitána trajektu. Bohužel tím,že jezdil ten náhradní, to byl celkem masakr. Ale byli jsme první na řadě, tak nás ....
Odpovědět
Oto díky za cenné informace. Zkusím kontaktovat Steinara jestli pro nás může něco udělat a každopádně dorazíme dlouho do předu do oksfjordu.dva z nás umí dobře anglicky tak snad se protlučeme. Jedeme 24 ve středu večerním v 8 hodin.:-P
Naki můžeš mi prosím poslat ten email na který jsi posílal tu objednávku? dík moc Radyn:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...