Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Trajekt do Sor-tverrfjord chodí o 20.00 večer a v piatok o 14.45.
Odpovědět
Taky přeji krásnou rybařinu,fotky jsou krásná vzpomínka na loňský rok v Sor-Tverrfjordu. Na fotkách jsem viděl Šikulu, tak ho tímto taky zdravím.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Díky Pafka. Je tu veľa snehu a zima.Uvidíme čo nachytáme.[/citace]
Taky přeju malý vítr a velké ryby!
Odpovědět
Díky za priania dobrého počasia,ale dnes sa sem chystá 10m/s a dážď.
Inak včera večer som na 4krát pristával s kvernom pri móle,tak tu krásne dul ľadový vietor. Dve hodinky pred prístavom tak do 2km jedna
treska 92cm,pár malých a ostatné druhy rýb do 50cm.Rozcvička.Jarek Šikula dnes upečie chleba a to bude aj 20m/s,ale odomňa.
Odpovědět
Malý trajekt parkoval radšej celú noc tu v prístave a takto tu čaká asi na 6.00,kedy vyráža za prácou.Dnes je v Nórsku nejaký sviatok a pokladníčka nás pozývala,vraj tam bude v národnom kroji.To nám prekladal Šikula,možno tým myslela,že tam bude iba v nohavičkách.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Díky za priania dobrého počasia,ale dnes sa sem chystá 10m/s a dážď.
Inak včera večer som na 4krát pristával s kvernom pri móle,tak tu krásne dul ľadový vietor. Dve hodinky pred prístavom tak do 2km jedna
treska 92cm,pár malých a ostatné druhy rýb do 50cm.Rozcvička.Jarek Šikula dnes upečie chleba a to bude aj 20m/s,ale odomňa.[/citace]
Hodně štěstí Jakabo..8-)8-)
Odpovědět