Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Sor-Tverrfjord 2014

Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D

Odpovědět

www.177finnmark.no

Jakabo diky,předpokládám,že čísla ve vrchním řádku znamenají dny v týdnu......a vysvětlivky u hvězdiček období, kdy daný trajekt jezdí,tedy u té dvojité,ta jednoduchá je mi záhadou...

...takže jedna hvězdička - jezdí v 26. - 33.týdnu,dvě hvězdičky - neděle od 29.června do 10.srpna.Kamarád Google překládač...:-D

Jedno krásne foto z webu sor-tverrfjord.

A bývá tam v červnu i krásné počasí

Ta fotka z vrchu je z ledovce to je bomba.fakt krása.Kradu měním plochu na pc.

Tak dnes to máme za 7 a všetko je nachystané.Pripájam ešte foto na Sor-Tverrfjord a pritekajúcu rieku.

Tak to mame uz ani ne za cele 2 dny:-)

To JAKABO a sikula: těším se na zprávy pánové , jedeme v létě na Sandland a každá zprávička z místa potěší :-P

Takových schodů bych už ted zaplnil tak šest:-D:-D:-D

Ja len nechápem,ako sa to vlečie posledné dva dni pred odjazdom do Nórska. Dnešný deň má už asi 50 hodín.

Jedu sem s kamarády 2.9.máte prosím někdo zkušenost se zářijovým termínem v této destinaci?Podělte se s námi.Díky

[citace]JAKABO napsal:

Ja len nechápem,ako sa to vlečie posledné dva dni pred odjazdom do Nórska. Dnešný deň má už asi 50 hodín.[/citace]

To mi povidej. Dnesek se nejak vlece a zitra to bude jedte horsi:-E

[citace]ajca napsal:

Jedu sem s kamarády 2.9.máte prosím někdo zkušenost se zářijovým termínem v této destinaci?Podělte se s námi.Díky[/citace]

Ja takovou zkusenost nemam - my jezdime pravidelne 2 polovina kvetna

Zdarec do Sor-Tverrfjordu.Přeji lepší rybačku než loni a hlavně žádný problém s lodí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.