Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Jakabo diky,předpokládám,že čísla ve vrchním řádku znamenají dny v týdnu......a vysvětlivky u hvězdiček období, kdy daný trajekt jezdí,tedy u té dvojité,ta jednoduchá je mi záhadou...
Odpovědět
...takže jedna hvězdička - jezdí v 26. - 33.týdnu,dvě hvězdičky - neděle od 29.června do 10.srpna.Kamarád Google překládač...:-D
Odpovědět
Ta fotka z vrchu je z ledovce to je bomba.fakt krása.Kradu měním plochu na pc.
Odpovědět
Tak dnes to máme za 7 a všetko je nachystané.Pripájam ešte foto na Sor-Tverrfjord a pritekajúcu rieku.
Odpovědět
To JAKABO a sikula: těším se na zprávy pánové , jedeme v létě na Sandland a každá zprávička z místa potěší :-P
Takových schodů bych už ted zaplnil tak šest:-D:-D:-D
Odpovědět
Ja len nechápem,ako sa to vlečie posledné dva dni pred odjazdom do Nórska. Dnešný deň má už asi 50 hodín.
Odpovědět
Jedu sem s kamarády 2.9.máte prosím někdo zkušenost se zářijovým termínem v této destinaci?Podělte se s námi.Díky
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Ja len nechápem,ako sa to vlečie posledné dva dni pred odjazdom do Nórska. Dnešný deň má už asi 50 hodín.[/citace]
To mi povidej. Dnesek se nejak vlece a zitra to bude jedte horsi:-E
Odpovědět
[citace]ajca napsal:
Jedu sem s kamarády 2.9.máte prosím někdo zkušenost se zářijovým termínem v této destinaci?Podělte se s námi.Díky[/citace]
Ja takovou zkusenost nemam - my jezdime pravidelne 2 polovina kvetna
Odpovědět
Zdarec do Sor-Tverrfjordu.Přeji lepší rybačku než loni a hlavně žádný problém s lodí.
Odpovědět