Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
pěkný, s námi taky jede můj mladší kluk. Ve čtyřech letech už je čas poznat,co znamená Norsko. :-D
Odpovědět
[citace]Ota napsal:
[/citace]
To vypadá jako nožky bez kalhot:-):-):-):-) na druhé fotce
Odpovědět
To Ota: Fakt milá školička. ;-) Ale ešte ma zaujal ten Storm (asi 23cm / 385 gram ?) ten vo farbe GT. Prezradíš zdroj ? V " Československu" sa ťažko kupujú.
Odpovědět
STORM GT http://www.bohemiafishing.cz
Odpovědět
Zdravím vás na sandland.jak se daří?sleduju že se tam chytil další pěkný halibut:-D 74 kg už je pěkná váha.Mě už stoupá horečka na maximum. Příští tyden ve čtvrtek vyrážíme.:-D
Odpovědět
[citace]Ota napsal:
Kdyby jste se někdo chtěl přihlásit tak na Loppě probíhá také školička rybolovu (-:[/citace]
To je fakt výborný
Na příští rok ti hlasim moje 3 deti. Aspoň na 3 týdny.
Odpovědět
Ty vole, já už jsem tedka na infarkt. V noci na rybách, brzo ráno kuchání, pak mikrospánek protože mně už v sedm skáčou děti po hlavě atd.......Do toho moje paní a stále dokola, smích.A do toho ještě ty tvoje děti. Je to tu super.(-:
Za chvíli sem dám tu 74řku.
Odpovědět
Tak Radyne chycen před přístavem ve fjordu. A ještě jeden se tam houpá v ku
Odpovědět
Report ze Sandlandu: Včera jsme byly cíleně v Bergsfjordu v naší halibutí rokli za cca hodku jsme mněli 3 metrový placky, ale nevydrželi jsme protože nás zlákala obrovská hejna lovících ptáků na moři v místech od 10 do 35 metrů okolo Sildy. Tresky 100+, keleři, paráda.
Odpovědět