Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak mně před chvílí trhly. Právě jsem v přístavu pomáhal vytáhnout z lodě na molo o nějaký to kilo těžšího halíka. Tedy 65,5 kg.
Odpovědět
Také přidám zprávu ze Sandlandu - jak psal Ota ryby jdou více na výjezdech z fjordů , my nachytali nejvíc obecňaček mezi Lopou a Sildou, cca padesát ryb od 50 do 110 cm a téměř před Sandlandem kelery- největší 118cm a 14,2 kg a 112cm 11,8 kg.
Odpovědět
Dneska se povedli i tři halíci a pěkná kočanda , ale fotky dám až zítra.Dneska nám večer padla mlha jako mlíko, tak uvidíme ráno...
Odpovědět
K halíkům gratulace. My včera vyjeli po půlnoci a opravdu nebýt navigace tak se nikdy nevrátíš nevrátíš. PS: Keleři také krasní.
Odpovědět
Kdyby jste se někdo chtěl přihlásit tak na Loppě probíhá také školička rybolovu (-:
Odpovědět