Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
V Bergsfjordu na levé straně na konci fjordu v místech kde přechází fjord do moře na mělčinách do 50M
Odpovědět
Velká gratulace .Honzo příště lepší výraz. Tiše zavidim. M :-P
Odpovědět
Ahoj Stando, Honzo a spol. i Těm co neznám. (S Otou se poznáme a dáme po kalíšku "brněnské zahradní" za tři týdny.
To je teda začátek... Tak si to užívejte.
Jak jste byli daleko od konce Bergsfjordu (nemáte souřadnice?)
Ruda
Stando,pošli mi prosím ten kontakt Popros třeba Otu, ať mi to pošle tady jako SZ. Děkuji
Odpovědět
Tak jak to vypadá ? Najíždějí ryby do fjordu a jde něco,nebo se jenom koupete??:-P:-P
Odpovědět
Chytáme a chytáme neboj. Kámoši jsou tady na jedné lodí od 11.7 a už mají 30 halibutů. vše zatím mezi 80 a 105, ale pouze na lehkou vláčku takže si to užívají. Jinak je tady ještě partička Finú o třech lidech a ti už mají halibutů přes 50. Nej okolo 30kg. Jinak velký tresky a keleři nic moc, ale je to možná dáno tím, že se netrmácíme někam daleko na šelf. Tohle nám stačí...(-: Ota
Odpovědět
Otto, dej si bacha. Máme potvrzeno, že se mezi Soroyí a Loppou pohybují velcí tuňáci obecní. Kamarád dostal záběr od této ryby, nečekal však takouvou razanci a ztratil Slammer a prut. Prostě to neudržel v ruce. Nejedná se o žádného začátečníka.
Odpovědět
Děláš si legraci ?? Nebo napiš víc co o tom a jak víš a nebo klidně zavolej.
Odpovědět
Kluci jsou tam a čekají na nás co to máme před sebou. Za 3 týdny už budeme na cestě:-P:-P:-P
Odpovědět
Dál k tomu Ornulf poslal toto ...
Odpovědět
Tak co tuňáci Oto , zatím nic ?:-P A co ostatní ryby , pořád jdou halibuti- a je nějaká top nástraha ? V úterý vyrážíme , psal jsem ti SZ ,jestli nepotřebujete něco přivézt .
Odpovědět
Halibuti jdou stále na jakkoukoli gumu a asi jedno jak velikou. denně 3 až 5 kousků na jedné lodi a chytáme tak max 4 až pět hodin... Ještě nebyl den bez. Psa jsem ti sms. došla ?
Odpovědět
Reaguji na neustále dotazy na mail a nebo SZ. Situace stále stejná. Ryby jdou celkem dobře. Ve fjordu sice nic moc....spíše nic, ale trošku dál na moře jak západně od Loppy, mezi Loppou a Sildou a zrovna tak v Bergsfjordu to jak na šelfu a tak hnedka u skal na mělčinách jde dobře.
Odpovědět