Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sor-Tverrfjord 2014

Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D

Odpovědět

[citace]Ota napsal:

Dnes 25 stupnů ve stínu....bezvětří....neskutečné takže pláž a ne ryby!!![/citace]

ono je to všude na severu, dnes sieland

a pak něco chytni

Tak na to se nedá říct nic jiného než velký palec nahoru :-P:-P Kabrňáci všichni. Já jdu letos zase za každého počasí.

Na Sandlandu to ožívá

Oto, kdybych nevěděl kde jsi, tak si myslím "Pěkná Itále"

Ožívat to musí, když jme odjíželi, tak se konečně nalíhnul plankton, který do fjordů a na pobřeží přiláká ryby.

[citace]Ota napsal:

A kam vůbec jedete. K Brittě do Sor Tverdfjord a nebo ke Steinorovy na Sandland ? Pokud na Sanland tak Vám to tady zaříddím a pokud k Brtitě tak by bylo dobré přes ní. Kontakt najdete v Pokynech od Zdenka. A ten by to nedokázal zařídit ? Jinak vlastně pokud potkám Brittu tak to mohu zařídit. Pošli do SZ SPZ a typ aut....Je totiž pravda, že někdy jsou trajekty přeplněné a čekat tam 24 hodin není nic příjemného.[/citace]

Ahoj Oto

Odepisuju až dnes , protože jsem byl na Lipně na rybách.

Jedeme -letos poprvé na Sandland- Zdeněk nám jen poradil co psali kluci - být tam 2 hod. před odjezdem , což máme s rezervou v plánu , ale znáš to ... Pokud bys to dokázal "pojistit" tak se nám uleví . Jedeme červenou dodávkou Renault Trafic , 5C3 95 12 ,4osoby .

Díky Radek

Michale, Jak píšeš ožívá. Z planktonem i ryby najíždějí dovnitř. Dneska šli Keleří nej 115cm.

Moc pěkné kousky jste kluci nachytaly. Co Halíci 15-20 kg nic? Zkuste malé hloubky 8-10m podél břehu. Gratuluji jen tak dál.:-P:-P

Oto kde šly ti keleři? Takhle z blízka to nepoznám Dík :-P:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.