Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sor-Tverrfjord 2014

Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D

Odpovědět

Nádhera. Velká gratulace 8-) a jen tak dál :-D

Paráda a investuj do foťáku.S takou rybou to musia byť bombové fotky.

Neboj, mám zrcadlovku Pentax K20D, fotky na web hodně zmenšuji....v pném rozlišení v raw má každá fotka 50mega......A pak mám ještě celý dokument pomocí PIVOTHEAD FULLHD brýle, mohu doporučit každému.(-:

Ota

Ahoj Oto

Jak dlouho lze nahrávat videozáznam při plně nabité bateii a co se cca vejde do interní 8 GB paměti ?

Jinak my dorazíme na Sandland 24. 7. tak zatím zprávy o rybách nic moc- asi si dost zajezdíme :-)

Jedna minuta necelých 100mega takže cca hodku a půl. Mám je nové a zatím se s tím učím. Baterie ještě nevím protože dobíjím stále aby mně to nevypeklo. jinak zpět k rybám: Jezdím sem opravdu pravidelně cca 6 let a to od Dubna do Srpna, mám za sebou i Únor (-: . Ale to, že ryby nejsou téměř vůbec ve fjordu si neumím moc vysvětlit, protože tady vždycky ryby byly. Ale třeba se to do vašeho příjezdu změní a vrátí k normálu. Jsme zvědavý jestli letos najedou makrely které sem poslední cca 3 roky najíždí pravidelně tak třeba s nima přijedou i ryby....uvidíme.

Tak to zní slibně - myslím brýle , a ryby -to uvidíme v tom je rybařina zajímavá , že nikdy nevíš dopředu co bude. :-P

Nevíš jestli je nutné bukovat trajekt na Loppu - v CK Pepa nám to doporučili, ale na mail nikdo neodpověděl a telefon -údajně na kapitána-nikdo nebere, nebo ho vytípne.

Rezervace nefunguje. když tam bude moc aut budou se snažit naložit prvně domácí. Stina mě nabádala v emailu ať tam jsme nejmíň 2h před odjezdem trajektu aby jsme stály mezi prvními. Když by byly problémy s naložením volej hned Steinara. Věřím že ryby brzy najedou k pobřeží bude to asi tím počasím které tam vládne. Oto ten halík je fakt super úlovek.

A kam vůbec jedete. K Brittě do Sor Tverdfjord a nebo ke Steinorovy na Sandland ? Pokud na Sanland tak Vám to tady zaříddím a pokud k Brtitě tak by bylo dobré přes ní. Kontakt najdete v Pokynech od Zdenka. A ten by to nedokázal zařídit ? Jinak vlastně pokud potkám Brittu tak to mohu zařídit. Pošli do SZ SPZ a typ aut....Je totiž pravda, že někdy jsou trajekty přeplněné a čekat tam 24 hodin není nic příjemného.

Steinar mi písal, že už rok sa trajekt nedá rezervovať a nastupuje sa podľa poradia pred trajektom. Doporučil nám prijsť min. 2 hod. pred odchodom trajektu. My ideme 8.8. keď idú 2 trajekty, takže ten druhý máme ako poistku.

[citace]Lubo napsal:

Steinar mi písal, že už rok sa trajekt nedá rezervovať a nastupuje sa podľa poradia pred trajektom. Doporučil nám prijsť min. 2 hod. pred odchodom trajektu. My ideme 8.8. keď idú 2 trajekty, takže ten druhý máme ako poistku.[/citace]

Tak to tam budeme spolu mi přijedeme v sobotu 9.8 večer v 9h.Teda doufám že nás vezme trajekt. Už se nemožu dočkat ještě 4 týdny a valíme.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.