Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Ahoj Radyne. Já už jsem tady od Pondělí, ale na rybách jsem byl jen včera ale nic moc. Je to dost zajímavé ale není tady nikde ve fjordech a blízkém okolí ani ryba. Když tedy pominu nějaké ty tresky do 90 až metru ale náhodné. Pár koček, vůbec nejsou skvrnky a keleři vůbec je to trochu zvláštní. Všechno je to dost daleko na moři tak jim dávám čas,aby se přiblížili oni mně a ne já jim, protože tady budu do cca 15 Srpna a nemám sebou tanker z benzínem...(-: . Halibuta máme jednoho, ale zatím nechytám. Takže ani žádné fotečky nevkládám. Trochu mě překvapuje, že je to skoro stejné jako na přelomu Dubna a května kdy ryby byly zase opět pouze západně od Loppy a blíže nic. Ale tresky atakovali metr a půl. Jinak jsem koukal, že jsou nějací Češi u Brity....tak se chlapy ozvěte jak to jde. Kontroluji i kuchárnu a zbytky u Steinora kde je plno a také celkem bez ryb. tak se uvidí....Ota
Odpovědět
Report ze dneška: Šelf mezi Lopou a Sildou šli celkem velký tresky a chlapy si to užili...
Odpovědět
Dneska pojedeme asi až na večer jestli vůbec, Je tady neskutečný horko cca 23 stupnů ve stínu, bezvětří a jasno. Skoro už na koupačku. Takže dneska pohodička a vařím já.
Odpovědět
uspech na sor tverrfjord
ted sem se vratil a az na tu cestu zpet super chytacka, pocasi paradni a treska 136 cm a halibut 162 cm den po sobe je parada. Navic sem poridil pod vodou perfektni zabery na podvodni kameru pripevnenou nad pilkr a podarilo se zdokumentovat jak zabery jednoskvrnek, kterych se nachytalo hodne tak i hodne tresek nad metr a i zaber od toho obra, chci podekovat za pujceni nabijecky na elektriku... vratim a az si ten bordel tady poklidim tak sem dam fotky a zaznam z kamer
Odpovědět
Tak to je tedy na Loppě dneska úspěšný den a gratuluji. I já jsem nakonec vyjel na ryby v tom horku. Plácali jsme se západně od Loppy od 18cky u šelfu tak nějak smněrem dolu na Sandland A na skoro dvě hodky nás zdržel halibut 175cm a 60.5 kg.......Na fotečky už nemám sílu tak zítra. Kde bydlíte u u Britty v kterém baráku ?? Jedu tam zítra pro benzín, že bych se zastavil na pokec.Ota
Odpovědět
Teda Oto super úlovek už se teším na fotky. Včara byl halibutí den. Ty krasná ryba Sim a spol taky řádily a Steinar dal na fb 1000tého halíka chyceneho jeho hosty 55 kg. Ještě měsíc a frčíme taky.:-D:-P
Odpovědět