Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Dnes sa nám tu preháňa 14m/s a z nedeľe na pondelok by malo mrznúť.
Počas pobytu nám yr-ko s počasím celkom sedelo a dalo sa naň spoľahnúť.
Odpovědět
Cesta domov prebehla v pohode,žiadne kontroly.Po ceste sme sa zastavili ešte vo Fínsku -foto.
Odpovědět
Toľko rybárov z Čiech a zo Slovenska tam bolo počas nášho pobytu,že to tam bolo ako v Chorvátsku.Domáci by sa mali naučiť našu reč.Ale nikto žiadne info nedal a pritom by mohol.
Odpovědět
JAKABO.
Díky za reporty. Já budu pokračovat v reportech od 1.7 a když se nic mimořádného nestane tak až do 12tého Srpna. Ale nebude to jen o rybách, protože sebou nebudu mít tanker benzínu....(-: . NE! Budu tam i z rodinou a dětma(1a4roky) tak to budu muset časově podělit (-:. Z dětma tam maximálně na makrely před barák.
Odpovědět
Dnes se na nás Loppě - Sandlandu opravdu usmálo štěstí, Poseidon nám poslal opravdu nevídanou nadílku obecňaček 100-135 cm. Když jsme konečně nanosili bedny s rybami před filetárnu, měli jsme ruce až na zem :). Halík navíc jen potěšil.
Odpovědět
Ahoj všem, hledáme 1 rybáře na Loppa,(Sor Tverrfjord) domek Krambua v termínu 4.7.-17.7. včetně cesty(pobyt od 7.7. do 15.7) Vše je zajištěno. Doprava VW Multivan,jedeme do NOR popáté,na sever podruhé. Cena do 23 000,- včetně trajektů,nafty na cestu a benzínu do lodi. Původně jsme měli jet ve 4 lidech, jeden nám vypadl. Zájemci ozvěte se na e-mail ladabures@seznam.cz.
Odpovědět
Ahoj Norci.je někdo na loppě? Jak to tam jde? Máme měsíc do odjezdu tak mě zajímá co se tam děje:-P
Odpovědět