Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak mame prave po obede.
Dnes jen na 3 hodiny na vode pred Sandlandem, poprve podrazdit haliky a 2 se nam podarilo prelstit.
Odpovědět
Presne,Jarek Šikula a parta chytili dvoch halíkov a naša len tresky,nejaké kočky a ja som si chytil vtáka.Nie,že by som ho nemal nikdy v ruke,ale takého?
Odpovědět
Díky za priania veľkých rýb.Dnes by sa to mohlo vyplniť,lebo máme na pláne ísť k Loppe na pláže skúsiť halíkov.Poobede by vietor mal padnúť 2 až 4m/s.
Inak na lodi Dolnoy to vypadá niekedy takto.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Presne,Jarek Šikula a parta chytili dvoch halíkov a naša len tresky,nejaké kočky a ja som si chytil vtáka.Nie,že by som ho nemal nikdy v ruke,ale takého?[/citace]
Krásné úlovky. :-|
Odpovědět
Už tri dni sa tu snažíme o nejakého halíka,ale nič.Teplota vody skočila smerom dolu o 4°,tak neviem,či to má vplyv na ryby,že nechcú do fjordu.Sú tu len brosmy.V prístave je množstvo malých kelerov 10-15cm. Na somaroch sa vôbec neobjavujú slede.Včera dokonca na vrcholoch kopcov pribudol nový sneh.
Odpovědět
Tak sme si dali lov na 30m hĺbke zo západnej strany ostrova SILDA a podarilo sa asi 10 kočiek 80-90cm,tresky 6ks 90cm a dvaja halíci 85cm a 90cm.Inak pekný lov popod skaly.
Odpovědět