Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Tak se nám to krátí, takže pro všechny kdo se chystají navštívit tuto lokalitu a budou se chtít podělit s ostatními, jsem si dovolil založit toto téma:-D
Jedeme až 29.srpna a nemůžu se dočkat.Neznáte někdo cenu trajektu z Oksfjordu do Sor-Tverrfjordu.Díky
Odpovědět
Jinak já tam budu od konce dubna do 20.5 a pak od 1.7 do 12.8..(-:
Odpovědět
Už je to len za pár od 16.5. do 26.5. Kto má nejaké exkluzívne foto z tejto lokality dajte to sem.
Odpovědět
Zdar borci tak to se s některýma potkáme jedem v srpnu nástup 9.8 na sandland.už sa těším jedem už po 3
Odpovědět
Jednu krásnou zimní na konec od Steinara za sandland brygg.
Odpovědět
Chlapy co kdyby jsme požádaly admina ať nám změní název vlákna na Loppa 2014? Zahrnovalo by to Nusvag,Sor-Tverfjord a Sandland.:-):-P
Odpovědět
Dobrý nápad , já jsem pro . My budeme na Sandlandu od 26. července do 3. srpna , tak jsme na to zvědaví a už jenom vibrujeme :-D:-P
Odpovědět
Pánové,kdo jedete do Sor Tverrfjordu a budete ho mít za sebou,můžete sem hodit odjezdy trajektu z Oksfjordu do Sor-Tverrfjordu?Pro ty,které to teprve čeká,včetně mě,by to byla určitě vítaná pomoc.Díky.:-):-D
Odpovědět