Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Sonar a mapa

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Predám sonar LOWRANCE HDS 5 vrátane dvojlúčovej sondy. Využitý 2x v Nórsku. Výborný stav, menu sonáru v slovenčine + tlačený návod v slovenčine a angličtine. Použitie pre sladkú a slanú vodu. V sonare je výučbový program v slovenčine. Cena 500 €+ poštovné podľa cenníka SP. Spôsob odovzdania : poštou na dobierku alebo osobný odber s platbou. Bližšie informácie o sonare hľadaj cez internetový vyhľadávač so zadaním názvu sonaru. Môj mail : jandreisig26@gmail.com, mobil 0918156646

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Vážení priatelia.

V máji 2014 som inzeroval predaj rybárskeho vybavenia pre rybolov v Nórsku. Dôvod bol, že som skončil s rybolovom. Podarilo sa predať takmer všetko, okrem námornej mapy a sonaru.Skúsim to teda ešte raz s aktualizovanými cenami. Myslím si, že sú maximálne výhodné.

Predám námornú mapu Nórsko – NAVIONICS Platinum + XL3 – 11P+, na karte SD 8 GB, originál balenie ( nákup za 359 €), využitá 2x v Nórsku v sonare LAWRENCE HDS 5. Cena 200 € + poštovné podľa cenníka SP. Spôsob odovzdania : poštou na dobierku alebo osobný odber s platbou. Bližšie informácie o mape hľadaj cez internetový vyhľadávač so zadaním názvu mapy. Môj mail : jandreisig26@gmail.com, mobil 0918156646

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Má někdo zkušenost se sonarem
    Fishfinder Condor 345 df 50/200 kHz Děkuji.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Nikdo?

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Tento sonar má ukazovat hloubky více než 700 m

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Sonar a mapa

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...