je tu někdo kdo má zkušenosti s rybolovem v sognefjordu
Jasný, co přesně tě zajímá? Trochu přesni polohu, kde budeš?Sorbovagen,díky. nikdy jsem nebyl v takovém fjordu, vždy u moře, tady máme 150k motory.
Odpovědět
Když tam máte 150HP, tak můžete vyrait i na otevřené moře, které je cca 25 kg. Tam bude rybolov nejlepší, ovšem dá se chytat i ve chráněných fjordových vodách. V jakém období tam budeš? Chceš chytat jen přívlač nebo i pilkrovat?
Odpovědět
Když tam máte 150HP, tak můžete vyrait i na otevřené moře, které je cca 25 kg. Tam bude rybolov nejlepší, ovšem dá se chytat i ve chráněných fjordových vodách. V jakém období tam budeš? Chceš chytat jen přívlač nebo i pilkrovat?druhá polovina srpna, chytám jak pilkr ale raději přívlač, koukal jsem na ty hloubky, mám elektriku daiwu 500 dostanu se s ní tak do 170m.
Odpovědět
V druhé půlce srpna už tam budou makrely, na mělčinách najdeš polaky a na hloubkách pod 150m budou pěkní mníci. My jsme nejvíce jezdili do ústí fjordu, tam byly velká hejna makrel a kolem, nich jsme chytali i tresky na přívlač. S tou Daiwou by ses měl dostat v pohodě do 250m, když to má kapacitu 300m.
Odpovědět