Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Šňůra WFT x STREN

Máte někdo srovnání těchto dvou vláčecích šňůr

stará známá WFT 0,18 na 22kg x novinka STREN 0,22 na 20kg

Cena za STREN je téměř poloviční.Prosím pouze o zkušenosti k těmto dvěma šňůrám,všeobecně o šňůrách zde už bylo v diskuzi dost příspěvků.

Loni jsem odzkoušel WFTéčko a bylo super,letos přemýšlím na druhý naviják o STRENU.

Díky Naki

Odpovědět

Letos jsem koupil poprve stren na zkoušku tak uvidíme v norsku jak se osvědčí.Jedna je 40lb a druhá 50lb což by mělo být asi na 18kg a 22kg,udělal jsem pár testů a klasika,zátěž neodpovídá ale s tím jsem počítal,40lb vydrží asi 11kg a 50lb asi 14kg,tu wft jsem měl a vydrží max 10kg.Na tvém místě bych ji vzal,cena je super a nikdo na ni zatím nenadával.

Naki: Používám Streny už několik let a jsem s nimi dost spokojený. WFT nepoužívám vůbec, tak nemůžu srovnávat. V porovnání se Spiderem je Stren výrazně měkčí.

Přemýšlím, že bych si tuto šňůru pořídil jako pilkrovací, jen se bojím délky "jen" 270m ... a nějaké případné nadvazování, no nevim nevim ... co by jste navrhovali? Nebo máte nějakou jinou dobrou pletenku za zhruba stejnou cenu? Díky

Loni jsem namotal Stren na Slammera a absolutní spokojenost. Měl jsem ho 2x v Norsku, chová se stejně jako WFT ale je za lepší prajs! 8-)

To kaqpa: na pilkrování je ten návin krátkej, já ho měl na vláčku, tuším průměr 0,22mm.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!