Ahoj
Máte někdo zkušenosti z této lokality?Nějaká top místa?Dík za jakékoli info.
Ahoj
Máte někdo zkušenosti z této lokality?Nějaká top místa?Dík za jakékoli info.
Zdravím všechny a prosím o radu. 1 května(svátek práce) vyrážíme směr sever. Nevíte zda v ten datum není někde nějaké omezení? Cesta, trajekt atd. děkuji
Odpovědět
Pokud půjde objednat na tento termín trajekt, tak pak jiný problém nevidím. Jestli jsou Němci a ostatní průjezdné země jako my a vezmou si na pátek 2.5. dovolenou, aby si prodloužili víkend, tak spíš výhoda prázdných silnic.
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Pokud půjde objednat na tento termín trajekt, tak pak jiný problém nevidím. Jestli jsou Němci jako my a vezmou si na pátek 2.5. dovolenou, aby si prodloužili víkend, tak spíš výhoda prázdných silnic. [/citace]
my taky jedeme 1.5.2014, ale nevím jestli němci taky slaví 1.Máj
Odpovědět
Děkuji všem za informace. Je pravda, že trajekt ještě zamluvený nemáme a tak nemohu říct zda to půjde.
Odpovědět
Pivo, podívej se na vlákno Soroya 2014, tam dal Husky 19 kalendář, kdy se slaví v Norsku nějaký svátek. 1.5. je v Norsku svátek, budete mít problém s trajekty a to nejenom v Sasniku, ale i na Smolu.
Odpovědět
Nestraste ho!! :-)
1.5. jede na Smölu trajekt jako v nedeli!!
Jizdni rad najdete zde:
Bohuzel, ted tam toho na konkretni datum moc videt neni - 1.5. se totiz meni jizdni rady. Ale velky rozdil k minulemu to nikdy neni.
a Sassnitz - Trelleborg jede v 8.00 a v 16.15 hod. Doporucuju uz ted rychle objednat!!
Odpovědět
Souhlas s Janou. Na místním trajektu na Smolu se skutečně nic zásadního nemění. Alespoň za poslední tři roky. :-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
Paní Janko, díky za info, je to fajn mít na tak dalekou cestu jistotu. Toho 1.5. jede ze Sasnicku trajekt ještě v pozdejší době- večer. Lovím to na jejich stránkách a nejsem si jist. Děkuji.
Odpovědět
To Syby:
Tak lovte lovte - schvalne jestli mam pravdu ;-):-D:-D
Odpovědět
Abych to upřestnil, nevěřím tomu že by jakýkoliv svátek omezil dopravu v Norsku mezi pevninou a ostrovem(Smola). Podle mých odhadů 6.00 odjezd čtvrtek 1.5.2014 16.00 Sassnick 21.00 Treleborg-.... Smola tak 15.00 2.5.2014
To SYBY. na Soroya 2014 je zmíněný pouze svátek 1.5.2014(ale Norský) v tu dobu bedeme ještě nekde ve Švédsku.
Důležitější pro mě je trajekt 1.5.2014 z Sassnick - Treleborg.
Odpovědět
Máte opravdu pravdu, jedou tyto dva spoje, nic jiného, ale loni ještě večer byl takový nějaký spoj. Je vidět, že se opravdu vyznáte, podruhé se raději obrátím přímo na vám a mám info okamžitě a stoprocentní. Ještě jednou děkuji.
Odpovědět
To Syby
rado se stalo :-D:-D
Zeptejte se meho manzela, ten uz to taky vi, ze mam (skoro) vzdycky pravdu :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Pro paní Janku,
vím, že to takto asi funguje všude, poslední slovo má vždy žena a slušný muž musí souhlasit aby měl klid. Ale ve Vašem případě je to jiné, problematiku trajektu máte určitě v malíku a až budu potřebovat info obrátím se na Vás a je mi to jasné. Akorát mám od Vás pozvánku na Smolu, kterou bych chtěl letos určitě využít, někdy koncem prázdnin, ale to se určitě ozvu na SZ.
Odpovědět