Zdravíme z dalekého severu, tentokrát z ostrova Sleneset...je to na úrovni Mo I Rana, těsně před Lovundem...naše oblíbená lokalita.
Cesta byla v pohodě a v Rostocku i v jižním Švédsku jsme měli pocit, že jaro je už úplně všude, ale...
Zdravíme z dalekého severu, tentokrát z ostrova Sleneset...je to na úrovni Mo I Rana, těsně před Lovundem...naše oblíbená lokalita.
Cesta byla v pohodě a v Rostocku i v jižním Švédsku jsme měli pocit, že jaro je už úplně všude, ale...
Hoope krásná práce,držim palce ať se daří a mame se čím kochat...hlavně dobrý počasí.
Odpovědět
...jeli jsme okolo podlouhlích ostrovů nudlí...no ideální drift dle větrů a terénu, hlóbka cca10m,
tresek kolik chcete...vybírali jsme 80+ky
Odpovědět
...zůstat tam ještě o 2hodiny déle, tak šůcháme ryby do rána...v nejlepším přestat...
Odpovědět
Tak dobře Harty ještě jednu….brali hlavně pod lodí:-)No vida , ty taky lovíš? Já už pomalu myslel, že tam jsi jenom od focení. Kluci moc pěkný. Tresky barevný žádný šedivky, tak to má být. Hergot mě svědí ruce, já už to snad nevydržím.
Odpovědět
Super Hoope, vono nez se to vzdycky rozchyta, tak to chvíli trvá,ale pak to jde skoro samo. Co jim chutnalo. Asi vše co spadlo do vody, vid??
Odpovědět
Hoope, pěkný reporty. Zřejmě dobrý oddíl , na ostatních lokalitách brečí, jak to tam fouká a ty sem sekáš takový parádní fotky. Pozdravuj kluky a ještě nějakou fotečku.
Odpovědět
Víkend byl větrný až běda, na ryby to nebylo, čas jsem využil fotovycházkami...
Odpovědět
...nemám představu o síle větru, ale ta 10ka tam byla určitě...
Odpovědět
V neděli jsme se vypravili na Lovund(někdo zná jako žraločí ploutev) a to rovnou na vrchol...
Odpovědět