Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Sleneset Nordland 2017

Zdravíme z dalekého severu, tentokrát z ostrova Sleneset...je to na úrovni Mo I Rana, těsně před Lovundem...naše oblíbená lokalita.

Cesta byla v pohodě a v Rostocku i v jižním Švédsku jsme měli pocit, že jaro je už úplně všude, ale...

Odpovědět

Přejezd ze Swe do Nor už ukázal, že možná jaro...ale hodně brzké...

Na posledním trajektu už to vypadalo lépe...ale fučíííí

..a to je náš baráče...v září jsme na Vega ukončovali sezónu...a na Sleneset zahajujeme, jsme tady jako první...za týden přijedou Švédi. Mega tresky dle majitele zůstaly na severu a tady prý asi nebudou...

...první den...hledání...jak v pro nás neznámé GPS Navionics tak na vodě....ale bedna a půl byla...

...teda hlavně  TrO...bednové velikosti...nestojí to za focení...poláčkové zatím velice málo a okolo 60cm....snad to přijde...za zmínku stojí tento krasavec mrňavec...

Dalšího jsme vydráždili chycenou malou teskou a na hladině jsme ho přeladili na naši jinou nástrahu...ale spadl...asi metr délky...

Hoope držím palce.Report ve velkém stylu jak je u tebe zvykem. Už se těším na další.

I já tě musím pochválit za krásný report, pěkně jsem si početl.

Cuuus, jsem rad ze jste se konecne ozvali a ze jste dobre dorazili. To vis vodu si musis nejdriv poradne ocuchat a pak to pujde. Sak oni se polacci jiste ukazi, no bude to trochu o hledani ale jsem si jist ze na ne kapnete. Je zacatek sezony a jste celkem vysoko ale bude se to jen lepsit. V jakych hloubkach jste meli uspech. Koneckoncu co by jste tam pak delali kdyby jste meli uz bednicky nachytane. Tersim se na dalsi zpravy. Drzim palce.

Dnešní den byl slunečný, ale fukéř dle yr.no 6 - 7m/s...no co se dalo dělat.

Vyhledavali jsme závětrná místa za Lovundem, hloubky 10-35m, byl problém dostat

nástrahy ke dnu. To slunce dělá divy...polaci začali kósat...

...nástrahy převážně s modrou barvou hlavně BrushHog Black Saphire - nástraha dne...

...sic žádní obři, ale potěšili...1bedna TrO a jedna bedna polaků....

Hoope, ty jeden kluku vlasatej .Jestli počasí dovolí ,tak určitě ty bizony dostanete.No a můžeš zase posílat další obrázky.Jsi jeden z mála kdo neslibuje a přes to posílá parádní reporty a za to díky.Sakra jak to že máš fotky velký.Než pojedu do Nor. ,tak to musím ze Simem  pořešit.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.