Tak jsme tady, vrátili jsme se na místo činu a podíváme se rybičkám na zoubek...
Cesta v pohodě a dle časového harmonogramu.
Tak jsme tady, vrátili jsme se na místo činu a podíváme se rybičkám na zoubek...
Cesta v pohodě a dle časového harmonogramu.
Počasí po příjezdu vcelku dobré, tak rychle vybalit...pruty, navijáky, vercajk a jde se okolo 23h na to...
Odpovědět
...na odpočítání 3,2,1 včíl jsem rozběhli soutěž o první rybu...po 20sec 2 polaci na prutě, šli zpět a já jsem mistr...
Odpovědět
...po 2hodinách začalo foukat a ryby bez aktivity, valíme dom cca ve 2h ráno..
Odpovědět
..no a od rána je utrum...fučí a padá voda, ptáci chodí pěšky, nejdou otevřít dveře od chalupy...
Věnujeme se naší oblíbené činnosti a likvidujeme potravinové zásoby...
Odpovědět
Cuuus Hoop, krasny zacatek, preji at to rychle prejde a at se muzeme tesit na reporty. Ja prijel dnes v 1 00 rano cesta v poho a bez komplikaci.
Odpovědět
Hoope a spol. i já Vám přeji lepší počasí a hodně krásných zážitků a ryb.
Opravdu, nevím kdo bude u toho Hrocha. Já, 2. rokem venkovan se osmělím a vydám se do velkoměsta za kamarádama na pivo a oni raději ujedou na sever, jsou mi to, ale poměry. :D
Odpovědět
V úterý nám počasí dovolilo v podvečer vyjet na vodu...no cosi bylo, ale ultradrift a neustálé přeháňky a vítr na hranici udržení...
Odpovědět
...ryba dne - cca 85cm, na nic většího jsme nenarazili, teda kromně obecňáků...
Odpovědět
...obě dvě rybičky na SG Cutbait....to bylo jediné co se nechalo spustit ke dnu...400g...
Odpovědět
Přeji Vám lepší počasí, ale i tak krásné kousky, gratuluji.
Odpovědět
Cau Hooope, asi si date nocni tak se porane vychrupejte a at to lita, bude polakovacka !!!! A preji pocasi aspon takovy jako jsme meli my. Drzim palce
Odpovědět