Hasvik, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Sleneset 2018

Tak jsme tady, vrátili jsme se na místo činu a podíváme se rybičkám na zoubek...

Cesta v pohodě a  dle časového harmonogramu.

Odpovědět

..opět pod Lovundem...

Počasí po příjezdu vcelku dobré, tak rychle vybalit...pruty, navijáky, vercajk a jde se okolo 23h na to...

...na odpočítání 3,2,1 včíl jsem rozběhli soutěž o první rybu...po 20sec 2 polaci na prutě, šli zpět a já jsem mistr...

..ryba dne, ale byla Pavlova - 85ka...

...po 2hodinách začalo foukat a ryby bez aktivity, valíme dom cca ve 2h ráno..

..no a od rána je utrum...fučí a padá voda, ptáci chodí pěšky, nejdou otevřít dveře od chalupy...

Věnujeme se naší oblíbené činnosti a likvidujeme potravinové zásoby...

Cuuus Hoop, krasny zacatek, preji at to rychle prejde  a at se muzeme tesit na reporty. Ja prijel dnes v 1 00 rano cesta v poho a bez komplikaci.

Hoope a spol. i já Vám přeji lepší počasí a hodně krásných zážitků a ryb.

Opravdu, nevím kdo bude u toho Hrocha. Já, 2. rokem venkovan se osmělím a vydám se do velkoměsta za kamarádama na pivo a oni raději ujedou na sever, jsou mi to, ale poměry. :D

V úterý nám počasí dovolilo v podvečer vyjet na vodu...no cosi bylo, ale ultradrift a neustálé přeháňky a vítr na hranici udržení...

...ryba dne  - cca 85cm, na nic většího jsme nenarazili, teda kromně obecňáků...

...obě dvě rybičky na SG Cutbait....to bylo jediné co se nechalo spustit ke dnu...400g...

Přeji Vám lepší počasí, ale i tak krásné kousky, gratuluji.

Cau Hooope, asi si date nocni tak se porane vychrupejte a at to lita, bude polakovacka !!!! A preji pocasi aspon takovy jako jsme meli my. Drzim palce

Jak se zlepšilo počasí, tak hned bylo co filetovat...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.