Prosím o radu. Pár dní před odjezdem jsem zjistil, že nový Slammer 760 nepasuje do objímek všech pilkrovacích prutů, co mám. Poradíte mi někdo prut, který s ním jde spárovat ?
Prosím o radu. Pár dní před odjezdem jsem zjistil, že nový Slammer 760 nepasuje do objímek všech pilkrovacích prutů, co mám. Poradíte mi někdo prut, který s ním jde spárovat ?
S prutem 2,7 m dlouhým je pilkrování extrémní záležitost. To nemůže nikoho bavit.
Odpovědět
2,40 asi nesežene. Já mám 270 100-400g Penn 560 na těžkou vláčku.
Odpovědět
2,40 asi nesežene. Já mám 270 100-400g Penn 560 na těžkou vláčku. S roxorem 1,8 se smekacim naviakem to asi dobrý nebude.
Odpovědět
2,40m je k mání na ebay.de
Radši bych nějaký kolem 210cm. Je mi celkem jedno jestli WFT, Penn, Daiwu, nebo jinou značku.Potřebuji aby do něj ten velký Slammer šel. Jinak bude muset zůstat doma
Odpovědět
Nezkoušel jsem, ale myslím že WFT Never Crack by měl být ok. A délky a gramáže máš na výběr. Je ovšem trochu těžší
Odpovědět
Multík Shimano Dendou Maru mně taky šel špatně uchytit na prut Penn Overseas. Musel jsem trochu zabrousit na multíku úchyty, aby snadno zapadly do otvorů držáku na prutu. Než-li naviják vyřadit, je toto možné řešení. Pevnost není zeslabena, pokud nemusíš ubrousit polovinu úchytu.
Odpovědět
Spilování nohy je až ta poslední možnost. Jestli je odlitá z nějaké slitiny hliníku, asi by zanedlouho naviják šel nasadit na lehký vláčecí proutek. A zanedlouho poté by slaná voda sežrala i zbytek.
Odpovědět