Hasvik, NO
temperature icon 10°C
hustá mlha
Trondheim, NO
temperature icon 22°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 19°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Slammer 760 & pilkrovací prut

Prosím o radu. Pár dní před odjezdem jsem zjistil, že nový Slammer 760 nepasuje do objímek všech pilkrovacích prutů, co mám. Poradíte mi někdo prut, který s ním jde spárovat ?

Odpovědět

WFT - Prut International Ocean Fighter 2,7m - 200-600g

S prutem 2,7 m dlouhým je pilkrování extrémní záležitost. To nemůže nikoho bavit.

2,40 asi nesežene. Já mám 270 100-400g Penn 560 na těžkou vláčku.

2,40 asi nesežene. Já mám 270 100-400g Penn 560 na těžkou vláčku. S roxorem 1,8 se smekacim naviakem to asi dobrý nebude.

2,40m je k mání na ebay.de

Radši bych nějaký kolem 210cm. Je mi celkem jedno jestli WFT, Penn, Daiwu, nebo jinou značku.Potřebuji aby do něj ten velký Slammer šel. Jinak bude muset zůstat doma

Nezkoušel jsem, ale myslím že WFT Never Crack by měl být ok. A délky a gramáže máš na výběr. Je ovšem trochu těžší

Multík Shimano Dendou Maru mně taky šel špatně uchytit na prut Penn Overseas. Musel jsem trochu zabrousit na multíku úchyty, aby snadno zapadly do otvorů držáku na prutu. Než-li naviják vyřadit, je toto možné řešení. Pevnost není zeslabena, pokud nemusíš ubrousit polovinu úchytu.

Spilování nohy je až ta poslední možnost. Jestli je odlitá z nějaké slitiny hliníku, asi by zanedlouho naviják šel nasadit na lehký vláčecí proutek. A zanedlouho poté by slaná voda sežrala i zbytek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.