Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

1 4 5 6 7 8 9

Dňa 27.2.2014 som si u tejto firmy objednal tovar, okamžite mi bola

objednávka s poďakovaním potvrdená. Odvtedy na moje početné mailové dotazy ohľadne dodacej doby som odpoveď nedostal.V Spálove som sa pána Křivánka spýtal, kde je problém.Povedal, že bol v zahraničí, ale okamžite po návrate zo Spálova objednaný tovar odošle.Pre istotu som mu to ešte pripomenul mailom.Nič.Požiadal som o pomoc Šroubka-pán Křivánek nereagoval ani po tomto, aj keď to Šroubkovi sľúbil.Na maily nereaguje, telefón nedvíha...Zaujímalo by ma, či má niekto podobné skúsenosti, alebo je to len moja smola. Môžem povedať, že som sa s niečim podobným ešte nestretol.

Odpovědět

Tak stále žádná kominikace od pana Křivánka telefon ani mail. 27.7.2017 jsem panu Křivánkovi odesílal balíček a od té doby nic.Kdybych chtěl něco zdarma tak to chápu,ale když někdo nabízí nejakou službu a já jí rád zaplatím,tak nechápu kde je nějaká ta slušnost alespoň odpovědět že nemá zájem.

Pan Křivánek se nechová divně jenom k zákazníkům. Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že se chová velice zvláštně i k dodavatelům. Vyráběl jsem pro něj několik let formy na páková krmítka. Vše fungovalo až do ledna 2017 - tam udělal větší objednávku, kterou už jsem nedostal nikdy zaplacenou. Mě jako malého živnostníka to docela zabolelo. Na jakékoliv pokusy o kontakt či upomínky o zaplacení naprosto nereaguje. Nevím přesně co se stalo, ale takhle si seriózní jednání nepředstavuji.

Ale zásilkovnu provozuje asi z vesela dál. Je to hnus tyhle podvodníci.

...od FORMY BRNO jsem včera obdržel formu , kterou jsem si obědnal v úterý minulý týden . s termínem dodání i s Fi.KŘIVÁNEK  jsem spokojen. VIKI

Já už nikdy!!!

Objednal jsem 2x. Z neznalosti. Pokaždé to stálo mnoho emailů, sms, a telefonátů. Vždycky pan Křivánek odmítne hovor se zprávou, že zavolá později. Bohužel nikdy nezavolá. Po několika týdnech urgencí jsem nakonec se zbožím dostal asi 10 vizitek jako omluvu :-)
Super do kotle.... :-)

Od tohoto prodejce už nikdy více.Po objednávce telefon nebere na email nereaguje.Za mně spíše PRŮŠVIH JAK BRNO.Beru formy přímo od výrobce

Tak nevím. Moje zkušenosti s touto firmou jsou pozitivní na 100%. Nikdy žádný problém.

Mi ta diskuze na téma p. Křivánka a jeho FORMY-BRNO evokuje podezření, že p. Křivánek je asi schizofrenik, který představuje dvě virtuální osoby, kde jedna je pohodář a druhá je neschopný obchodník :-). Záleží jak se vzbudí. Já měl to štěstí, že se vzbudil jako pohodář a moje dodávka byla naprosto O.K., za což mu tímto jeho pohodové polovině děkuji.

Už se tu Skřivánek řeší 6let, možná více.

1 4 5 6 7 8 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.