Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 121. až 129. (celkem z 129)
  • Autor
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak stále žádná kominikace od pana Křivánka telefon ani mail. 27.7.2017 jsem panu Křivánkovi odesílal balíček a od té doby nic.Kdybych chtěl něco zdarma tak to chápu,ale když někdo nabízí nejakou službu a já jí rád zaplatím,tak nechápu kde je nějaká ta slušnost alespoň odpovědět že nemá zájem.

Tom04
    Účastník
    (1 odpovědí)

Pan Křivánek se nechová divně jenom k zákazníkům. Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že se chová velice zvláštně i k dodavatelům. Vyráběl jsem pro něj několik let formy na páková krmítka. Vše fungovalo až do ledna 2017 – tam udělal větší objednávku, kterou už jsem nedostal nikdy zaplacenou. Mě jako malého živnostníka to docela zabolelo. Na jakékoliv pokusy o kontakt či upomínky o zaplacení naprosto nereaguje. Nevím přesně co se stalo, ale takhle si seriózní jednání nepředstavuji.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ale zásilkovnu provozuje asi z vesela dál. Je to hnus tyhle podvodníci.

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

…od FORMY BRNO jsem včera obdržel formu , kterou jsem si obědnal v úterý minulý týden . s termínem dodání i s Fi.KŘIVÁNEK  jsem spokojen. VIKI

zdenal99
    Účastník
    (7 odpovědí)

Já už nikdy!!!

Objednal jsem 2x. Z neznalosti. Pokaždé to stálo mnoho emailů, sms, a telefonátů. Vždycky pan Křivánek odmítne hovor se zprávou, že zavolá později. Bohužel nikdy nezavolá. Po několika týdnech urgencí jsem nakonec se zbožím dostal asi 10 vizitek jako omluvu 🙂
    Super do kotle…. 🙂

Libor.
    Účastník
    (31 odpovědí)

Od tohoto prodejce už nikdy více.Po objednávce telefon nebere na email nereaguje.Za mně spíše PRŮŠVIH JAK BRNO.Beru formy přímo od výrobce

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Tak nevím. Moje zkušenosti s touto firmou jsou pozitivní na 100%. Nikdy žádný problém.

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Mi ta diskuze na téma p. Křivánka a jeho FORMY-BRNO evokuje podezření, že p. Křivánek je asi schizofrenik, který představuje dvě virtuální osoby, kde jedna je pohodář a druhá je neschopný obchodník :-). Záleží jak se vzbudí. Já měl to štěstí, že se vzbudil jako pohodář a moje dodávka byla naprosto O.K., za což mu tímto jeho pohodové polovině děkuji.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Už se tu Skřivánek řeší 6let, možná více.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 121. až 129. (celkem z 129)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...