Hasvik, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Dňa 27.2.2014 som si u tejto firmy objednal tovar, okamžite mi bola

objednávka s poďakovaním potvrdená. Odvtedy na moje početné mailové dotazy ohľadne dodacej doby som odpoveď nedostal.V Spálove som sa pána Křivánka spýtal, kde je problém.Povedal, že bol v zahraničí, ale okamžite po návrate zo Spálova objednaný tovar odošle.Pre istotu som mu to ešte pripomenul mailom.Nič.Požiadal som o pomoc Šroubka-pán Křivánek nereagoval ani po tomto, aj keď to Šroubkovi sľúbil.Na maily nereaguje, telefón nedvíha...Zaujímalo by ma, či má niekto podobné skúsenosti, alebo je to len moja smola. Môžem povedať, že som sa s niečim podobným ešte nestretol.

Odpovědět

[citace]Vydra napsal:

Pokud si vezme od lidí peníze a nedodá zboží v domluveném čase a navíc nebere telefony, nekomunikuje a neomluví se tak je dobré, že se tyto negativní zkušenosti zde napíší aby nenaletěli další lidé. Jsem pro aby se to zde zveřejňovalo tak stejně jako kladné informace.[/citace]

Nezbývá než souhlasit.

Za sebe můžu říct,že jsem u pan Křivánka nakupoval jen jednou,Slamera460, a absolutně bez problémů.

Za sebe spokojenost a doporučuju.

Já u pana Křivánka nakupoval celkem pětkrát...při posledním nákupu jsem se musel po měsíci a půl připomenout že jsem si něco objednal..buď se to někde na servru zaseklo nebo na mě neměl náladu nebo nevím...nakonec přišel email že zboží bylo předáno DPD...zboží přišlo až za tři týdny..i přes moje známosti u DPD jsem zjistil že zboží bylo odesláno dva dny před doručením...tak nevím co na to říci..i když žiju na smeťáku republiky tak je slušnost říci sory ale nestíhám...

Osobně s Davidem problém nemám. Co jsme domluvili vždy klaplo. Ale vím že má více aktivit, tak je možné že nestíhá. Ale reagovat na urgence by měl. Ale ještě jednou, u mě dobrá :-P

Nevím, co ten David blbne, takto ho melou na FB. Nechápu to.

Ja sa čudujem, že ešte niekto od neho niečo kúpi ....

Nevím, co ten David blbne, takto ho melou na FB. Nechápu to.

Blbne? Spíš je to podvodníček, který to už řadu let střídavě zkouší na nic netušící lidi. Že by u Křivánka platilo "nomen omen"?

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=746239

...

Já bral od Davida 3x a vždy to bylo do dvou dnů doma,takže nechápu...

V dnešní době platit něco dopředu není nutné.

Tak aby to bylo fer.Včera jsem se rozhodl koupit formu,zavolal jsem panu Křivánkovi zda ji ma.Dnes jsem do ni na jihu Čech odleval.Tímto dekuji

Dobrý den, nedá mi to a přidám taky jednu zkušenost. Měl jsem u p. Křivánka objednávku a požadavek na výrobu tří forem celkem asi za 9.000 Kč, už déle jak týden nijak nereaguje na maily ani telefony a to jsem mu volal i 10x denně. Takže jsem mu dnes napsal, že to jebu a nic od něj již nechci. Pokusím se to sehnat jinde.

Za mě je to flink, který neumí říct, že na to nemá a ať si to seženu jinde. Těm co pán Křivánek uspokojil gratuluji, ale pokud se mně někdo na něj zeptá, rozhodně nemám nic pozitivního k zdělení.

Chlapci, neviem či Vás to ďalej baví stále toho pána Křivánka takto masírovať. Viem, že je to o poštovné pre Vás drahšie, ale skúste FORMYANDY na Slovensku, a tam na telefóne sedí pani Varcholová a obratom Vám pošle, čo potrebujete. Sortiment je taký a možno lepší ako u p. Křivánka.

Formy a další příslušenství jsem kupoval zde:

https://www.bleigussformen-shop.de/Startseite

Absolutně bez problému, rychlé dodání, pošta paušálně 9€

Ahoj

Moja už asi piata skúsenosť s f.FORMY BRNO. Objednané = dodané a načas. Dokonca na Slovensko už cez Zasielkovnu.sk za normálny peniaz. 1.3.2017 na obed som objednal(a SMS aj komunikoval s majiteľom). Dnes 6.3.2017 som už odlieval a farbil. Takže dva pracovné dni na totálny východ Slovenska.

Takže palec hore

Nevíte zda pan Křivánek ještě žije? Tři týdny mu volám každý den, sms i mail, ale komunikace žádná.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!