Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 129)
  • Autor
    David Linhart
    Účastník
    (19 odpovědí)

Vydra napsal:

Pokud si vezme od lidí peníze a nedodá zboží v domluveném čase a navíc nebere telefony, nekomunikuje a neomluví se tak je dobré, že se tyto negativní zkušenosti zde napíší aby nenaletěli další lidé. Jsem pro aby se to zde zveřejňovalo tak stejně jako kladné informace.

Nezbývá než souhlasit.

Za sebe můžu říct,že jsem u pan Křivánka nakupoval jen jednou,Slamera460, a absolutně bez problémů.

Za sebe spokojenost a doporučuju.

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Já u pana Křivánka nakupoval celkem pětkrát…při posledním nákupu jsem se musel po měsíci a půl připomenout že jsem si něco objednal..buď se to někde na servru zaseklo nebo na mě neměl náladu nebo nevím…nakonec přišel email že zboží bylo předáno DPD…zboží přišlo až za tři týdny..i přes moje známosti u DPD jsem zjistil že zboží bylo odesláno dva dny před doručením…tak nevím co na to říci..i když žiju na smeťáku republiky tak je slušnost říci sory ale nestíhám…

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Osobně s Davidem problém nemám. Co jsme domluvili vždy klaplo. Ale vím že má více aktivit, tak je možné že nestíhá. Ale reagovat na urgence by měl. Ale ještě jednou, u mě dobrá 😛

Ice
    Účastník
    (206 odpovědí)

Nevím, co ten David blbne, takto ho melou na FB. Nechápu to.

stano
    Účastník
    (142 odpovědí)

Ja sa čudujem, že ešte niekto od neho niečo kúpi ….

sudik
    Účastník
    (2 odpovědí)

Nevím, co ten David blbne, takto ho melou na FB. Nechápu to.

Blbne? Spíš je to podvodníček, který to už řadu let střídavě zkouší na nic netušící lidi. Že by u Křivánka platilo “nomen omen”?

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=746239

sudik
    Účastník
    (2 odpovědí)

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Já bral od Davida 3x a vždy to bylo do dvou dnů doma,takže nechápu…

Ludek Kouba
    Účastník
    (48 odpovědí)

V dnešní době platit něco dopředu není nutné.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak aby to bylo fer.Včera jsem se rozhodl koupit formu,zavolal jsem panu Křivánkovi zda ji ma.Dnes jsem do ni na jihu Čech odleval.Tímto dekuji

Kronkdiavolo
    Účastník
    (24 odpovědí)

Dobrý den, nedá mi to a přidám taky jednu zkušenost. Měl jsem u p. Křivánka objednávku a požadavek na výrobu tří forem celkem asi za 9.000 Kč, už déle jak týden nijak nereaguje na maily ani telefony a to jsem mu volal i 10x denně. Takže jsem mu dnes napsal, že to jebu a nic od něj již nechci. Pokusím se to sehnat jinde.

Za mě je to flink, který neumí říct, že na to nemá a ať si to seženu jinde. Těm co pán Křivánek uspokojil gratuluji, ale pokud se mně někdo na něj zeptá, rozhodně nemám nic pozitivního k zdělení.

Bilky61
    Účastník
    (1 odpovědí)

Chlapci, neviem či Vás to ďalej baví stále toho pána Křivánka takto masírovať. Viem, že je to o poštovné pre Vás drahšie, ale skúste FORMYANDY na Slovensku, a tam na telefóne sedí pani Varcholová a obratom Vám pošle, čo potrebujete. Sortiment je taký a možno lepší ako u p. Křivánka.

kejklik
    Účastník
    (79 odpovědí)

Formy a další příslušenství jsem kupoval zde:

https://www.bleigussformen-shop.de/Startseite

Absolutně bez problému, rychlé dodání, pošta paušálně 9€

vladov
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj

Moja už asi piata skúsenosť s f.FORMY BRNO. Objednané = dodané a načas. Dokonca na Slovensko už cez Zasielkovnu.sk za normálny peniaz. 1.3.2017 na obed som objednal(a SMS aj komunikoval s majiteľom). Dnes 6.3.2017 som už odlieval a farbil. Takže dva pracovné dni na totálny východ Slovenska.

Takže palec hore

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Nevíte zda pan Křivánek ještě žije? Tři týdny mu volám každý den, sms i mail, ale komunikace žádná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 129)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...