Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 129)
  • Autor
    Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Candaaa napsal:

Tak dnes jsem se konečně dovolal a pán Křivánek mě ujistil, že mi naviják pošle, hned jak ověří, že dorazila platba (udělá to snad dnes,dle slibu).

Doufám tedy, že další report už bude jen o tom, jak jsem nadšený z dodaného navijáku.

Tak do dnešního dne nemám ani peníze ani zboží. 🙂

Velice smutné takové chování pana Křivánka.

Telefon už mi raději ani nezvedá, jen posílá sms, že nemůže momentálně mluvit.

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Mě jenom zaráží že neodepíše alespoň tady, když je tu asi 10x denně. Nebo některý z jeho kamarádu nenapíše: Pan skřivánek má akutní zánět hlasivek, určitě Vám zavolá jak bude v pořádku! 😀

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Ač je mi to líto, musím se připojit. Chtěl jsem od Davida naviják pro kamaráda a do dnešní doby mi ani nesdělil jeho cenu. Prostě žádná odpověď. Na SZ, na telefon ani na SMS. 😕

Naviják už si koupil jinde. Nemohl čekat. Za pár dní odjíždíme.

stano
    Účastník
    (142 odpovědí)

Ja sa vám čudujem že ešte mate v neho dôveru kašlite na neho nech padne na hubu ja to bezcharakterný človek ktorý z vás len ťaží.

stano
    Účastník
    (142 odpovědí)

To že je pán Křivánek každý deň tu a zapája sa do rozhovorov a všetko dookola ignoruje je každému známe . Kladné hodnotenia dostal len od hodností Legenda čiže známych . Ten človek sa nezmení bude to len horšie a horšie jeho referencie sú zlé / Je všeobecne známe násilie ktoré sa začne nikdy neskončí bude sa len stupňovať /to platí na všetko keď dakto kradne bude kradnúť , keď je dakto podvodník bude stále podvodník proste má to v krvi a nik ho nezmení on je už raz taký jedny ho milujú a druhý na neho nadávajú atď………

MadMack
    Účastník
    (119 odpovědí)

Od pana Křivánka jsem nakupoval 2x. Poprvé formu na 35g pilkřík a následně naviják nabízený na jiném webu v bazaru – oboje bez problému došlo. Pozjištění, že většina sortimentu na odlévání jak olova tak gum je překupovana z Německa, tak raději nakoupím přímo tam. Ve výsledku ušetřím a mám to doma za 3dny, viz poslední objednávka silikonu. Objednáno a PayPalem zaplaceno 30.3. večer a 2.4. zvoní DPD u mě doma.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Tak jsem učinil před třemi léty i já. Kein problem.

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

Pana Křivánka neznám,ale v sobotu večer jsen si přes internet objednal zboží,obratem potvrzeno a dnes na dobírku doručeno.Upozorňuji, zvláště Stana, že jsem nakupoval po druhé a vždy OK.Jestli je překupováno nevím,ale vždy někdo vyrábí a většinou druhý prodává.To dělá i Sim. a všichni obchodníci.Já prostě mám zkušenosti s p. Křivánkem dobré.

Kvlada

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

kvlada napsal:

Pana Křivánka neznám,ale v sobotu večer jsen si přes internet objednal zboží,obratem potvrzeno a dnes na dobírku doručeno.Upozorňuji, zvláště Stana, že jsem nakupoval po druhé a vždy OK.Jestli je překupováno nevím,ale vždy někdo vyrábí a většinou druhý prodává.To dělá i Sim. a všichni obchodníci.Já prostě mám zkušenosti s p. Křivánkem dobré.

Kvlada

Asi jste jeden z těch šťastných.

Mě osobně je jedno, jestli to někdo někde koupil a prodává dál, to je prostě obchod. Mě osobně vadí, že jsem objednal zboží, zaplatil převodem na účet, a nemám ani jedno. Na dostupnost zboží jsem se pro jistotu dotázal před objednáním a pán Křivánek mi potvrdil, že je k dispozici.

A proč to tu tak rozepisuji? Jen proto, aby ostatní nedopadli jako já, tzn. být chudší o 2 tisíce.

Jak tu psal už někdo přede mnou, je vrchol neochoty a drzosti, neodpovídat na emaily, nezvedat telefon a pak tu večer a během dne vesele komentovat příspěvky.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Dost mne udivuje, že kolegové píší, že snad přišli o nějaké peníze.

Já jsem kupoval několikrát navijáky asi 7ks a jednou ,,gumy,, od pana Křivánka, nikdy jsem předem neposílal peníze na účet, ani to po mne nikdo nechtěl. Domluva byla přes e-mail, vše vždy přišlo naprosto v pořádku a rychle.Platil jsem při převzetí.

Naprostá spokojenost.8-)

kebby
    Účastník
    (4 odpovědí)

Nakupoval jsem u p. Křivánka dvakrát. První nákup byly formy a nějaké další věci a proběhlo to naprosto v pořádku. Platba předem na účet a zboží bylo dodáno během týdne.

Druhý nákup už byl podobný jako píše Candaaa. Zkoušel jsem psát emaily – žádná odezva. Zkoušel jsem volat na mobil, jedno v jakou denní dobu – pouze přišla sms – Nemám čas, zavolejte později – to jsem zkoušel asi 8 a pořád to samé.

Už jsem se smířil s tím, že zboží nebude, ale asi po 2 měsících zboží opravdu dorazilo.

Nevadilo by mi kdybych si musel na zboží počkat, ale to jak byl zákazník ignorován (žádná odpověď na mail, telefon- neustále nemám čas) mě dost odradila od toho abych něco dalšího nakoupil. Raději si to seženu jinde.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Já si myslím, že tady probíráme něco co nám nepřísluší. Jak si David podniká je jeho věc, samozřejmě by bylo něco jiného kdyby přijal peníze za nedodané věci, ale takhle záleží na každým, co je ochoten tolerovat.

Jestli se v nějaké restauraci špatně najím a obsluha byla hrozná, těžko se tam budu vracet, holt se obrátím na konkurenci a tím je to pro mě vyřešené. Myslím, že stránky bleigussformen.com tady již zmíněny byly.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Roman má naprostou pravdu. 😕

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Roman1312 napsal:

Já si myslím, že tady probíráme něco co nám nepřísluší. Jak si David podniká je jeho věc, samozřejmě by bylo něco jiného kdyby přijal peníze za nedodané věci, ale takhle záleží na každým, co je ochoten tolerovat.

Jestli se v nějaké restauraci špatně najím a obsluha byla hrozná, těžko se tam budu vracet, holt se obrátím na konkurenci a tím je to pro mě vyřešené. Myslím, že stránky bleigussformen.com tady již zmíněny byly.

Roman1312 má pravdu.

Napsáno toho tady bylo dost, není potřeba toto nadále řešit.Každý si udělá svůj názor a zařídí se podle toho.8-O

Roas
    Účastník
    (169 odpovědí)

A když koukám na ty stránky, které sem Roman dal, mají tam větší výběr a nižší ceny. No, ale bojím se, že jakmile se v tomto vláknu ukážu už nikdy mi nedorazí objednávka kterou sem před týdnem udělal u Davida.:-? Zas je pravda že pro nás, kteří neumíme německy je nakupování v českém e-shopu snazší a příjemnější. Asi bych i byl ochoten připlatit si za to cca 2% ceny a nemuset se vším do googlu a překládat.

Ještě přidám svou zkušenost. Přibližně před rokem sem u Davida objednával nějaké olovo, háčky, oči a barvy. Objednávka nepřišla do týdne, ale myslím že do 3 týdnu sem ji měl doma, takže v podstatě sem zatím nijak velký problém neměl.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 129)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...