Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

• Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 129)
  • Autor
    Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

U mě dobrý 😀

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

U mě velmi dobrý. V podstatě se divím, co to tu vlastně řešíme???

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Dávid, ďakujem za ochotu a rýchle vybavenie!

jarda durdinec
    Účastník
    (9 odpovědí)

Velká spokojenost,komunikace,dodávka OK.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

😉 U mně DOBRÝ 😀

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Tak bohužel u mě to dobrý není, zboží objednáno 4.4.2015, byli sice Velikonoce, ale dodnes nic nedorazilo, zboží zaplaceno převodem na účet. Bohužel ani reakce na email (už jsem psal 2) na telefon uvedený na stránkách jsem neměl štěstí se ani dovolat. Mylsím, že by to mohlo fungovat daleko lépe.

Když jsem se dotazoval na dostupnost zboží o týden dřív (emailem) odpověď dorazila do 24 hodin.

Tak jen doufám, že je pán Křivánek někde mimo signál a vše se velice rychle uvede na pravou míru.

🙁

VR
    Účastník
    (2 odpovědí)

Dobrý den.

Objednávka zaplacena převodem 4.3.2015.

Také doufám (zatím marně už 42 dní), že objednané zboží někdy uvidím. S panem Křivánkem jsem problém řešil po telefonu celkem čtyřikrát (naposledy před týdnem).

Z diskuse jsem vyrozuměl, že se asi nejedná o úmysl. Pan Křivánek toho má asi hodně.

Nic méně trpělivost mi dochází.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

Asi nejste dost velcí kamarádi pana Křivánka,ti všichni kjsou s ním spokojeni…..8-)

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

VR napsal:

Dobrý den.

Objednávka zaplacena převodem 4.3.2015.

Také doufám (zatím marně už 42 dní), že objednané zboží někdy uvidím. S panem Křivánkem jsem problém řešil po telefonu celkem čtyřikrát (naposledy před týdnem).

Z diskuse jsem vyrozuměl, že se asi nejedná o úmysl. Pan Křivánek toho má asi hodně.

Nic méně trpělivost mi dochází.

Tak to snad bude moje objednávka vyřízena dřív než za 42 dní, čekám na naviják, který mám do Norska, a když ho dostanu až po návratu, bude mi k h….

snori
    Účastník
    (790 odpovědí)

Já taky čekám od 26.1. na gumu a formy, ale co už asi nejsem dostatečně dobrý člověk! Jediné co mě opravdu štve je že pan Křivánek neodepsal ani na jeden mail. Například: Omlouvám se ale vám to nedodám, Křivánek. I to by stačilo! 🙂

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

snori napsal:

Já taky čekám od 26.1. na gumu a formy, ale co už asi nejsem dostatečně dobrý člověk! Jediné co mě opravdu štve je že pan Křivánek neodepsal ani na jeden mail. Například: Omlouvám se ale vám to nedodám, Křivánek. I to by stačilo!

Ano, toto by stačilo i mě, posílám peníze z5, zboží nenám, nebo tak něco.

Kdybych nezaplatil převodem na účet asi bych to neřešil a šel bych dál. Když jsem tu četl příspěvky lidí, kteří tu pravideně a věcně přispívají a jsou spokojení, tak jsem předpokládal, ža nějaké špatné zkušenosti jsou asi jen omyl.

stano
    Účastník
    (142 odpovědí)

ja sa vám čudujem že s Pánom Křivánekom strácate vôbec čas

je to bezcharakterný človek ktorý ignoruje atď…

mal som tú skúsenosť ale čakal som len jeden týždeň .

a spravil som dobre lebo do dneská sa ani neozval

ak ho niekto hladá alebo čaká na odpoveď nedočká sa

ale každý deň je tu prihlásený

taký človek si nezaslúži len padnúť na to dno .

Mira
    Člen
    (20 odpovědí)

no nechci nikoho bezdůvodně chválit, kamarád nejsem a pana Křivánka neznám, ale objednal jsem si jednu formu z formy Brno i s poznámkou, kdy by se mi to hodilo ke mě dodat a úplně v pohodě. Tak nevim, nevim, čím to. Že by štěstí? 🙂

stano
    Účastník
    (142 odpovědí)

tak ja potom neviem kto mal to štastie ale pár vyvolený asi áno ostatný sú s jeho chovania zhrozený a on si s toho robí dobrý deň však tie články svedčia o dačom ………

Dobrá správa sa šíry rýchlo ale zlá ešte rýchlejšie !

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Tak dnes jsem se konečně dovolal a pán Křivánek mě ujistil, že mi naviják pošle, hned jak ověří, že dorazila platba (udělá to snad dnes,dle slibu).

Doufám tedy, že další report už bude jen o tom, jak jsem nadšený z dodaného navijáku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 129)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...