Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek
- Toto téma obsahuje celkem 128 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Navarchus a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#88332 2.5.2014 v 16:04
Mima já jsem na tom stějně. Zboží objednané někdy 14.2. zaplaceno 17.2. od té doby mi p. Křivánek jednou napsal mail, jednou vzal mobil a sliboval že do konce týdne to mám doma (ale neřekl do konce kterého týdne). Tak jsem tento týden volal pí. Křivánkové, když zastupovala, a docela se divila že na to čekám přes 2 měsíce. Slíbila, že se na to podívá a dá vědět, tak čekám 🙁
#88439 3.5.2014 v 17:48discobolen napsal:
Mima já jsem na tom stějně. Zboží objednané někdy 14.2. zaplaceno 17.2. od té doby mi p. Křivánek jednou napsal mail, jednou vzal mobil a sliboval že do konce týdne to mám doma (ale neřekl do konce kterého týdne). Tak jsem tento týden volal pí. Křivánkové, když zastupovala, a docela se divila že na to čekám přes 2 měsíce. Slíbila, že se na to podívá a dá vědět, tak čekám 🙁
Ja v tom našťastie peniaze nemám. .V normálnej spoločnosti by mu zakázali podnikať-klamlivá reklama, klamstvo a možno aj podvod.Dúfam, že potenciálni klienti sa aspoň poučia.
#88609 6.5.2014 v 6:04Zdravím, včera jsme si s p. Křivánkem volali a vysvětlil mi jak se situace má, že čeká na zboží od dodavatele. Nabídl mi vrácení peněz, já jsem si objednával naviják slammer, který chci na sumce, a který využiju až po zahájení, tak jsme se domluvili, že zboží buď dodá do 1. týdnu v červnu nebo vrátí peníze.
#88688 7.5.2014 v 6:01discobolen napsal: Zdravím, včera jsme si s p. Křivánkem volali a vysvětlil mi jak se situace má, že čeká na zboží od dodavatele. Nabídl mi vrácení peněz, já jsem si objednával naviják slammer, který chci na sumce, a který využiju až po zahájení, tak jsme se domluvili, že zboží buď dodá do 1. týdnu v červnu nebo vrátí peníze.
Aj mne po mesiaci urgencií a sľubov sľúbil, že mi tovar do týždňa dodá.Prešiel ďaší mesiac, niekoľko urgencií a skapal pes. S pánom Křivánkom už nikdy. Našiel som si iného dodávateľa so širšou ponukou
a serióznym jednaním-za 3 dni som mal tovar a ešte sa ozval, či je všetko v poriadku. Kto má záujem info cez SS, aby som nebol obvinený z reklamy.
#89952 18.5.2014 v 10:55Norci pozor,přestože jsme měli u pana Křívánka od ledna objednáno 45 pilkrů a dosud jsme obdrželi pouze pár emailů,že objednávka je hotova a bude v nejbližších dnech doručena do dneška ani tuk. Včera jsem se vrátil po 14 dnech do čr,otevřu emaily a co vidím, pan Křivánek mi nabízí komplektní servis pro mořský rybolov.Tak ted nevím zda jsem b…c já nebo pan Křivánek. A jen tak mimochodem formy na odlévání pilkrů jsme si vyrobili sami,a neni to až taková věda. Takže za mě u firmy Formy Brno raděj nic neobjednávat.Tolik zkušenost.
#90109 19.5.2014 v 7:14To Křivánek: Milý Davide!!!!! Před tvým letošním odjezdem na Titran jsi mi přísahal, že slíbenou formu uděláš do půlky května (v krizovém případě v druhé půlce května). Opět mi po mnoha a mnoha pokusech se ti dovolat nebereš telefony. Začínám z toho mít pocit, že forma nebude a já budu litovat, že jsem odřekl nabízenou pomoc od kamaráda, který by mi ji býval vyrobil (teď už je pozdě ho žádat). Proč jsi sliboval a nebereš telefony? Normální člověk pokud by nedokázal včas dodat co slíbil, by to řekl na rovinu … Koukám, že nejsem zdaleka jediný, z koho akorát tak děláš blbce. Tak stačilo přeci říct: „Hele, nejde to …“ a já bych si poradil jinde. Zřejmě to tvoje počínání je úmyslné, takže počítej s tím, že dorazím na jakýkoliv nejbližsí sraz norků, které ho se hodláš zúčastnit a vysvětlím ti definitivně, že LIDEM SE NA HLAVU NESERE!!!!
#90125 19.5.2014 v 10:57milos napsal: To Křivánek: Milý Davide!!!!! Před tvým letošním odjezdem na Titran jsi mi přísahal, že slíbenou formu uděláš do půlky května (v krizovém případě v druhé půlce května). Opět mi po mnoha a mnoha pokusech se ti dovolat nebereš telefony. Začínám z toho mít pocit, že forma nebude a já budu litovat, že jsem odřekl nabízenou pomoc od kamaráda, který by mi ji býval vyrobil (teď už je pozdě ho žádat). Proč jsi sliboval a nebereš telefony? Normální člověk pokud by nedokázal včas dodat co slíbil, by to řekl na rovinu … Koukám, že nejsem zdaleka jediný, z koho akorát tak děláš blbce. Tak stačilo přeci říct: „Hele, nejde to …“ a já bych si poradil jinde. Zřejmě to tvoje počínání je úmyslné, takže počítej s tím, že dorazím na jakýkoliv nejbližsí sraz norků, které ho se hodláš zúčastnit a vysvětlím ti definitivně, že LIDEM SE NA HLAVU NESERE!!!!
Tvrdé, ale bohužiaľ pravdivé. Takých ako on je potrebné odstaviť. A to môžeme spraviť iba my, zákazníci.Je totižto veľa poriadnych dodávateľov.
#90612 23.5.2014 v 15:10Trochu mne překvapující názory kolegů, mám s p.Křivánkem jen dobré zkušenosti. Jedinkrát se mi opozdil, proto že přetáhl pobyt v Norsku. Sám mne kontaktoval a zboží stejně ve smluveném termínu došlo.
Není to poprvé co jsem si něco objednal. Nevěřím, že bych byl výjimka.
Karel.
#90617 23.5.2014 v 17:31Pánové, myslím že to co píšete nebude tak horké.Davida znám osobně a nikdy jsem neměl /trabl/ ani za nehet.Doufám i za něho, že se vše vysvětlí. Norkům zdar
#90622 23.5.2014 v 18:28Občas se jistě chyba vloudí,nevím.Já objednal nějaké věci u této firmy minulý týden a o dva dny později už jsem to měl na poště,takže žádný problém.
#90629 23.5.2014 v 19:28Já objednával již několik navijáků, nic jsem dopředu neplatil.
Vše došlo v pořádku bez problémů v slíbeném termínu.
Naprostá spokojenost.:-P
#93717 25.6.2014 v 13:39Zboží dorazilo 13. června, tak jsem se nakonec po 4 měsících čekání dočkal 🙂
#93763 25.6.2014 v 20:25Dvakrát jsem si objednal zboží.Dorazilo maximálně do týdne a vše v pořádku.Jsem maximálně spokojen.:-D:-D
#102520 28.1.2015 v 11:58Ahoj vsichni,v patek 23.1.2015 jsem objednal zbozi a dnes tj.28.1.2015 dorazilo zbozi v naprostem poradku. Dekuji spolecnosti formy Krivanek s.r.o
#103048 9.2.2015 v 9:54Zboží doručeno čtvrtý den po objednávce, vše v pořádku. U mě dobrý.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek