Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Dňa 27.2.2014 som si u tejto firmy objednal tovar, okamžite mi bola

objednávka s poďakovaním potvrdená. Odvtedy na moje početné mailové dotazy ohľadne dodacej doby som odpoveď nedostal.V Spálove som sa pána Křivánka spýtal, kde je problém.Povedal, že bol v zahraničí, ale okamžite po návrate zo Spálova objednaný tovar odošle.Pre istotu som mu to ešte pripomenul mailom.Nič.Požiadal som o pomoc Šroubka-pán Křivánek nereagoval ani po tomto, aj keď to Šroubkovi sľúbil.Na maily nereaguje, telefón nedvíha...Zaujímalo by ma, či má niekto podobné skúsenosti, alebo je to len moja smola. Môžem povedať, že som sa s niečim podobným ešte nestretol.

Odpovědět

Mima já jsem na tom stějně. Zboží objednané někdy 14.2. zaplaceno 17.2. od té doby mi p. Křivánek jednou napsal mail, jednou vzal mobil a sliboval že do konce týdne to mám doma (ale neřekl do konce kterého týdne). Tak jsem tento týden volal pí. Křivánkové, když zastupovala, a docela se divila že na to čekám přes 2 měsíce. Slíbila, že se na to podívá a dá vědět, tak čekám :(

[citace]discobolen napsal:

Mima já jsem na tom stějně. Zboží objednané někdy 14.2. zaplaceno 17.2. od té doby mi p. Křivánek jednou napsal mail, jednou vzal mobil a sliboval že do konce týdne to mám doma (ale neřekl do konce kterého týdne). Tak jsem tento týden volal pí. Křivánkové, když zastupovala, a docela se divila že na to čekám přes 2 měsíce. Slíbila, že se na to podívá a dá vědět, tak čekám :([/citace]

Ja v tom našťastie peniaze nemám. .V normálnej spoločnosti by mu zakázali podnikať-klamlivá reklama, klamstvo a možno aj podvod.Dúfam, že potenciálni klienti sa aspoň poučia.

Zdravím, včera jsme si s p. Křivánkem volali a vysvětlil mi jak se situace má, že čeká na zboží od dodavatele. Nabídl mi vrácení peněz, já jsem si objednával naviják slammer, který chci na sumce, a který využiju až po zahájení, tak jsme se domluvili, že zboží buď dodá do 1. týdnu v červnu nebo vrátí peníze.

[citace]discobolen napsal: Zdravím, včera jsme si s p. Křivánkem volali a vysvětlil mi jak se situace má, že čeká na zboží od dodavatele. Nabídl mi vrácení peněz, já jsem si objednával naviják slammer, který chci na sumce, a který využiju až po zahájení, tak jsme se domluvili, že zboží buď dodá do 1. týdnu v červnu nebo vrátí peníze.[/citace]

Aj mne po mesiaci urgencií a sľubov sľúbil, že mi tovar do týždňa dodá.Prešiel ďaší mesiac, niekoľko urgencií a skapal pes. S pánom Křivánkom už nikdy. Našiel som si iného dodávateľa so širšou ponukou

a serióznym jednaním-za 3 dni som mal tovar a ešte sa ozval, či je všetko v poriadku. Kto má záujem info cez SS, aby som nebol obvinený z reklamy.

Norci pozor,přestože jsme měli u pana Křívánka od ledna objednáno 45 pilkrů a dosud jsme obdrželi pouze pár emailů,že objednávka je hotova a bude v nejbližších dnech doručena do dneška ani tuk. Včera jsem se vrátil po 14 dnech do čr,otevřu emaily a co vidím, pan Křivánek mi nabízí komplektní servis pro mořský rybolov.Tak ted nevím zda jsem b...c já nebo pan Křivánek. A jen tak mimochodem formy na odlévání pilkrů jsme si vyrobili sami,a neni to až taková věda. Takže za mě u firmy Formy Brno raděj nic neobjednávat.Tolik zkušenost.

To Křivánek: Milý Davide!!!!! Před tvým letošním odjezdem na Titran jsi mi přísahal, že slíbenou formu uděláš do půlky května (v krizovém případě v druhé půlce května). Opět mi po mnoha a mnoha pokusech se ti dovolat nebereš telefony. Začínám z toho mít pocit, že forma nebude a já budu litovat, že jsem odřekl nabízenou pomoc od kamaráda, který by mi ji býval vyrobil (teď už je pozdě ho žádat). Proč jsi sliboval a nebereš telefony? Normální člověk pokud by nedokázal včas dodat co slíbil, by to řekl na rovinu … Koukám, že nejsem zdaleka jediný, z koho akorát tak děláš blbce. Tak stačilo přeci říct: „Hele, nejde to …“ a já bych si poradil jinde. Zřejmě to tvoje počínání je úmyslné, takže počítej s tím, že dorazím na jakýkoliv nejbližsí sraz norků, které ho se hodláš zúčastnit a vysvětlím ti definitivně, že LIDEM SE NA HLAVU NESERE!!!!

[citace]milos napsal: To Křivánek: Milý Davide!!!!! Před tvým letošním odjezdem na Titran jsi mi přísahal, že slíbenou formu uděláš do půlky května (v krizovém případě v druhé půlce května). Opět mi po mnoha a mnoha pokusech se ti dovolat nebereš telefony. Začínám z toho mít pocit, že forma nebude a já budu litovat, že jsem odřekl nabízenou pomoc od kamaráda, který by mi ji býval vyrobil (teď už je pozdě ho žádat). Proč jsi sliboval a nebereš telefony? Normální člověk pokud by nedokázal včas dodat co slíbil, by to řekl na rovinu … Koukám, že nejsem zdaleka jediný, z koho akorát tak děláš blbce. Tak stačilo přeci říct: „Hele, nejde to …“ a já bych si poradil jinde. Zřejmě to tvoje počínání je úmyslné, takže počítej s tím, že dorazím na jakýkoliv nejbližsí sraz norků, které ho se hodláš zúčastnit a vysvětlím ti definitivně, že LIDEM SE NA HLAVU NESERE!!!! [/citace]

Tvrdé, ale bohužiaľ pravdivé. Takých ako on je potrebné odstaviť. A to môžeme spraviť iba my, zákazníci.Je totižto veľa poriadnych dodávateľov.

Trochu mne překvapující názory kolegů, mám s p.Křivánkem jen dobré zkušenosti. Jedinkrát se mi opozdil, proto že přetáhl pobyt v Norsku. Sám mne kontaktoval a zboží stejně ve smluveném termínu došlo.

Není to poprvé co jsem si něco objednal. Nevěřím, že bych byl výjimka.

Karel.

Pánové, myslím že to co píšete nebude tak horké.Davida znám osobně a nikdy jsem neměl /trabl/ ani za nehet.Doufám i za něho, že se vše vysvětlí. Norkům zdar

Občas se jistě chyba vloudí,nevím.Já objednal nějaké věci u této firmy minulý týden a o dva dny později už jsem to měl na poště,takže žádný problém.

Já objednával již několik navijáků, nic jsem dopředu neplatil.

Vše došlo v pořádku bez problémů v slíbeném termínu.

Naprostá spokojenost.:-P

Zboží dorazilo 13. června, tak jsem se nakonec po 4 měsících čekání dočkal :)

Dvakrát jsem si objednal zboží.Dorazilo maximálně do týdne a vše v pořádku.Jsem maximálně spokojen.:-D:-D

Ahoj vsichni,v patek 23.1.2015 jsem objednal zbozi a dnes tj.28.1.2015 dorazilo zbozi v naprostem poradku. Dekuji spolecnosti formy Krivanek s.r.o

Zboží doručeno čtvrtý den po objednávce, vše v pořádku. U mě dobrý.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!