Hasvik, NO
temperature icon 7°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

Dňa 27.2.2014 som si u tejto firmy objednal tovar, okamžite mi bola

objednávka s poďakovaním potvrdená. Odvtedy na moje početné mailové dotazy ohľadne dodacej doby som odpoveď nedostal.V Spálove som sa pána Křivánka spýtal, kde je problém.Povedal, že bol v zahraničí, ale okamžite po návrate zo Spálova objednaný tovar odošle.Pre istotu som mu to ešte pripomenul mailom.Nič.Požiadal som o pomoc Šroubka-pán Křivánek nereagoval ani po tomto, aj keď to Šroubkovi sľúbil.Na maily nereaguje, telefón nedvíha...Zaujímalo by ma, či má niekto podobné skúsenosti, alebo je to len moja smola. Môžem povedať, že som sa s niečim podobným ešte nestretol.

Odpovědět

Nemám žádný problém. Co objednám, to David vyrobí a pošle. ;-)

Za mne také vše ok

Já si u Davida zatím nic neobjednal a taky mi nic nepřišlo :-D:-D:-D

Takže zatím 100%ní spolehlivost :-D:-D:-D

JEN MOHU POTVRDIT ZE VZDY CO SEM SI OBJEDNAL TAK SEM DOSTAL V ROZUMNEM CASE A POKUD ZBOZI NEBYLO NA SKLADE TAK SEM DOSTAL MAILA KDY ASI BUDE A DORAZI A DORAZILO TAKZE ZA MNE NAPROSTA SPOKOJENOST

Občas něco objednám a dostanu i něco navíc...;-)

Takže 100%ní spokojenost :-D:-D:-D

Ve Spálově ode mě dostal úkol, tak jsem zvědavý, jak si s tím poradí...

Frézovaná forma špicová....

...a telefony mě taky nebere.....

HOŠI MÁ TOHO PROSTĚ HOOOOODDDDDNĚĚĚĚĚĚĚĚ....SAMÁ NOČNÍ SMĚNA

:-D

...a pak spí i za chůze....

[citace]Salmon napsal:

Já si u Davida zatím nic neobjednal a taky mi nic nepřišlo

Takže zatím 100%ní spolehlivost [/citace]

Salmone ty si ale v.l! :-P:-P U mne je komunikace s panem Křivánkem taky v pořádku. Tím se ho nechci zastávat a zpochybňovat názory a zkušenosti ostatních. Norsku zdar. :-D:-D:-D:-D

Kupoval jsem jen drobnosti a řešil jsem to tak že jsem dával peníze do obálky,oto větší měl možnost se na mě vyprdnout,neudělal to,naopak jednal velmi rychle.Takže spolehnutí na 100%.8-)8-)8-)8-)

To Salmon:

chtela jsem napsat totez ... byl jste rychlejsi :-D:-D:-D:-D

Doposud jsem kupoval pouze drobnosti podobně jako Otta, peníze do obálky s objednávkou a zboží obratem odesláno. V pátek jsem vyzvedával u Davida větší objem zboží a vše připraveno i podrobným komentářem. Tak že zatím spokojenot.

Ahojky. Sice jsem objednával u této firmy jenom jednou ale jsem velice spokojen.Poslaná objednávka x zpráva kdy mě dojde tovar x přišlo vše, OK. Doporučuji.

Keď som pred mesiacom uviedol, že sme sa s pánom Křivánkom dohodli- mimochodom po mesiaci márnych pokusov o komunikáciu-to som netušil, že sa situácia bude opakovať.Pár mailov bez reakcie a nedvíhanie telefónu je asi obľúbený štýl pána Křivánka.Neviem ako ostatní, ale ja som sa s tým ešte nestretol, aby ste sa ani po dvoch mesiacoch nedozvedeli o stave vybavovania svojej objednávky. Všetkých Vás vystríham pred objednávaním u tejto firmy, ak si chcete ušetriť nervy.

Arogancia alebo neschopnosť dotyčného pána totiž vysoko presahuje aj vysoko tolerantný prístup zákazníkov k predajcom v našich zemepisných šírkach.

Musím se ho zastat - v současnosti je v Norsku :-) :-)

[citace]Pafka napsal: Musím se ho zastat - v současnosti je v Norsku [/citace]

Musím s Vami polemizovať.

Dva mesiace? A vo firme sa zastavuje život?

Snad firma Formy Brno není jenom p. Křivánek. Snad má p. Křivánek nějaký personál, nebo zástupce ne.....

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!