Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Skúsenosti s firmou FORMY BRNO, p. Křivánek

1 2 3 4 5 6 9

Dňa 27.2.2014 som si u tejto firmy objednal tovar, okamžite mi bola

objednávka s poďakovaním potvrdená. Odvtedy na moje početné mailové dotazy ohľadne dodacej doby som odpoveď nedostal.V Spálove som sa pána Křivánka spýtal, kde je problém.Povedal, že bol v zahraničí, ale okamžite po návrate zo Spálova objednaný tovar odošle.Pre istotu som mu to ešte pripomenul mailom.Nič.Požiadal som o pomoc Šroubka-pán Křivánek nereagoval ani po tomto, aj keď to Šroubkovi sľúbil.Na maily nereaguje, telefón nedvíha...Zaujímalo by ma, či má niekto podobné skúsenosti, alebo je to len moja smola. Môžem povedať, že som sa s niečim podobným ešte nestretol.

Odpovědět

Já Davida uháním o další formu víc než rok. Maily telefony …. Nikam to nevede. Předtím mi David vyrobil 4 formy – dobře a včas. Až si říkám, že jsem mu něco ošklivého udělal, že se mnou už ani nekomunikuje. Nemáte někdo náhodou kontakt na někoho, kdo by podle ručně na papír nakresleného plánku vyrobil klešťovou formu?

Dík. M.

Musím dát tady klukum za pravdu. Všechno trvá moc dlouho, jako kdyby ani nebyl zájem prodávat.

Na druhou stranu mi bylo naposledy vyhověno o urychlenou dodávku, ale to jsem chtěl jenom tekutou gumu a barvu.

Pán Křivánek sa mi ozval a dohodli sme sa. Dúfam.

I naše skupina čeká na 45 pilkrů od pana Křivánka.Pan Křivánek se nám minulý týden ozval,tak snad vše dopadne ok. Kdo si počká, ten se dočká.

Dneska 3 telefonáty ... jednou se aspoť vrátila SMSka, že mám zas napsat. Tak jsem poslal mail co posílám furt do kola.Toš ... schválně ... jetli to vyjde :-D

Kamarád si zamluvil naviják penn slamer 460, který měl pan Křivánek v akci. Je to tak měsíc a vše dopadlo naprosto skvěle.

Nevím jak dnes, ale od Davida jsem si loni objednal formu a nechvátal na ní a byla hotová hned. Stejně tak něho gumové ryby. Ani s distribucí nebyl sebemenší problém

Já jsem loni a před tím několikrát bral formy od Davida a nebyl nikdy problém.

Tak už si s Davidem mailuju. :-)

To Mima: to byl výbornej nápad založit tu K@@7 mailbox/diář. Jestli formička dorazí včas, tak máš u mě flašku whisky.

Měl jsem také problémy s dodáním zboží. Asi záleží, jak se pan Křivánek vyspí.

Pan Křivánek už skoro nespí. Někdy je v takovém kole, že si vidí na svoje vlastní záda.... má toho neskutečně moc.

V žádném případě jej to neomlouvá, jen na vysvětelnou. Zase se dá do kupy, ale sezona mu vrcholí...zatím co nám ostatním začíná

:)

Mě osobně David poslat vždy to, co jsem si objednal a dal mi i info o pozdějším dodání z důvodů nedodání zboží od dodavatele. Má toho holt moc a nestíhá:-)a asi bude muset posílit personál v expedici:-D:-D:-D

Já jsem u Davida objednával Slammera 360 v akci a naviják dorazil i když to trochu trvalo.Takže žádný problém.:-)

taky sem mel nejake formy hacky a barvy a vse prislo v pohode :-):-)

1 2 3 4 5 6 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.