Ahoj , prosím o radu , chtěl bych poprvé vyrazit na skrei , můžete mi doporučit nějakou lokalitu a ubytování , termín únor až začátek dubna , 4 os , doprava vlastní . Díky moc
Ahoj , prosím o radu , chtěl bych poprvé vyrazit na skrei , můžete mi doporučit nějakou lokalitu a ubytování , termín únor až začátek dubna , 4 os , doprava vlastní . Díky moc
Ahoj Tome , děkuji za stručnou odpověď , nastudoval jsem si , že top místa jsou na Lofotech a Soroye , ale sháním konkrétní místo v těchto lokalitách , nejlépe už ověřené .
Odpovědět
Ahoj Tome , děkuji za stručnou odpověď , nastudoval jsem si , že top místa jsou na Lofotech a Soroye , ale sháním konkrétní místo v těchto lokalitách , nejlépe už ověřené .
Ahoj, lokality na Lofotech neznám. Soroya je vyhlášená lovem skreí v období, které plánuješ přímo v Hasviku u Ahmeda. Veškeré instrukce získáš zde na webu u Michala. Já Soroyu navštívil vždy v letních měsících a z vlastních zkušeností mohu doporučit. Pak možná ještě Loppa u Hynka Šimečka, ale osobně jsem tam nebyl.
Odpovědět
Adraj: Borgundfjord u města Alesund. Máš to o hodně blíž,zachytáš si perfektně a s počasím riskuješ také méně,protože je fjord krytý horami. Ryby se tam sjížději od nepaměti a pravidelně. Přímo do města.
Odpovědět
Rosta: Toje těžko říct. Ryby mohou připlout o něco dříve,nebo naopak později. Bývá to ale koncem zimy. Únor,březen. Nejlepší by bylo si to nějak aktuálně zjistit a pak teprve vyrazit. Je to zajímavá rybařina,ryby nejsou daleko od břehu,skoro přímo ve městě. (-: Chata by se musela zamluvit dříve,protože tam je dost velký tlak a to situaci trošku komplikuje. Tady se můžeš podívat, ale Soroya to není :
Odpovědět
Tady je odkaz na vyzkoušenou lokalitu na Soroya. Osobně tam mám nástup 25.2. a moc se na to těším.
Odpovědět
Jedeme autem , musím si vyzvednout rybářskou výbavu na Averoy , tam přespíme a budeme pokračovat na Lofoty
Odpovědět
V Dánsku začali chránit matečné tresky - Skrej. Letos začal platit zákaz jejich lovu ve výsostných dánských vodách v období 1.1.-31.3.2022.
Odpovědět