Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Škrabka na šupiny

« Předchozí 1 2
honzak
11.08.2017 ID: 806201

Ahoj všichni, máte někdo nějaký dobrý typ na dobrou škrabku na šupiny z polaka a kelera?? Tento rok jsem to dělal ocel. kartáčem, ale není to ono. Pořád z toho padají ty ocelové štětinky😥  Není důležitá cena, ale kvalita. Dík Honzák

0
Odpovědět
Otta
14.08.2017 ID: 1285925

Nejlepší škrabka je VAPKA,čistíme s ní pruty,lodě ale hlavně ryby-BOMBA.

0

Odpovědět

honzak
14.08.2017 ID: 1285927

Nerezová od Sima odzkoušena letos v Norsku i doma na sladkovodních rybách.Funguje moc dobře ,ale držadlo tlačí do ruky.Udělal jsem na to dřevěné držátko a už tam není problém. Z.

Mužeš vložit foto jak si upravil škrabku??

0

Odpovědět

vydra-cz
15.08.2017 ID: 1285959

Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

0

Odpovědět

honzak
15.08.2017 ID: 1285961

Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

Podle mě ano, po tomto zásahu vapkou to  nemůže přežít a hlavně pak bych nechtěl uklízet ty šupiny po celé filetárně

0

Odpovědět

honzak
15.08.2017 ID: 1285962

vydra-cz napsal(a):

Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

Podle mě ano, po tomto zásahu vapkou to nemůže přežít a hlavně pak bych nechtěl uklízet ty šupiny po celé filetárně

0

Odpovědět

Otta
15.08.2017 ID: 1285966

Vapku našteluješ tak že jen loupe šupiny a děláme to venku takže žádnej bordel ve filetárně.Vozíme jí už pět let a neni problem,když stáhneš kůži tak pod ní je maso normálně pevné,nic neni rozmlácený.

VAP
0

Odpovědět

Vendys
15.08.2017 ID: 1285967

Nechci vám do toho povídat, ale my už několik let ryby vůbec neškrábeme. Jsou to totiž tukové šupiny, které se po tepelné úpravě zcela rozpustí. Nevěřil jsem tomu, ale opravdu nepoznám na talíři rozdíl  mezi oškrábanou a neoškrábanou rybou. Samozřejmě  mám na mysli ryby jako Keler, Polak, Obecná.  Mimo okouníka, toho je nutné škrábat 😊 Dříve jsme to brali drátěným kartáčem

0

Odpovědět

honzak
15.08.2017 ID: 1285971

Nechci vám do toho povídat, ale my už několik let ryby vůbec neškrábeme. Jsou to totiž tukové šupiny, které se po tepelné úpravě zcela rozpustí. Nevěřil jsem tomu, ale opravdu nepoznám na talíři rozdíl mezi oškrábanou a neoškrábanou rybou. Samozřejmě mám na mysli ryby jako Keler, Polak, Obecná. Mimo okouníka, toho je nutné škrábat 😊 Dříve jsme to brali drátěným kartáčem

My to škrabeme z důvodu, že z cca 20 polaků je několik hrstí šupin a přijde mi zbytečné je vozit do Čr. Musím zkusit tvou teorii upeču rybu i se šupinama a uvidim zda je to poživatelné.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.