Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Škrabka na šupiny

  • Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel honzak a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    Příspěvky
  • #285925
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

    Nejlepší škrabka je VAPKA,čistíme s ní pruty,lodě ale hlavně ryby-BOMBA.

    #285927
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Nerezová od Sima odzkoušena letos v Norsku i doma na sladkovodních rybách.Funguje moc dobře ,ale držadlo tlačí do ruky.Udělal jsem na to dřevěné držátko a už tam není problém. Z.

    Mužeš vložit foto jak si upravil škrabku??

    #285959
    vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

    Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

    #285961
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

    Podle mě ano, po tomto zásahu vapkou to  nemůže přežít a hlavně pak bych nechtěl uklízet ty šupiny po celé filetárně

    #285962
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Otto není náhodou to maso od té vapky rozmlácený

    Podle mě ano, po tomto zásahu vapkou to nemůže přežít a hlavně pak bych nechtěl uklízet ty šupiny po celé filetárně

    #285966
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

    Vapku našteluješ tak že jen loupe šupiny a děláme to venku takže žádnej bordel ve filetárně.Vozíme jí už pět let a neni problem,když stáhneš kůži tak pod ní je maso normálně pevné,nic neni rozmlácený.

    #285967
    Vendys
    Účastník
    (43 odpovědí)

    Nechci vám do toho povídat, ale my už několik let ryby vůbec neškrábeme. Jsou to totiž tukové šupiny, které se po tepelné úpravě zcela rozpustí. Nevěřil jsem tomu, ale opravdu nepoznám na talíři rozdíl  mezi oškrábanou a neoškrábanou rybou. Samozřejmě  mám na mysli ryby jako Keler, Polak, Obecná.  Mimo okouníka, toho je nutné škrábat 😊 Dříve jsme to brali drátěným kartáčem

    #285971
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Nechci vám do toho povídat, ale my už několik let ryby vůbec neškrábeme. Jsou to totiž tukové šupiny, které se po tepelné úpravě zcela rozpustí. Nevěřil jsem tomu, ale opravdu nepoznám na talíři rozdíl mezi oškrábanou a neoškrábanou rybou. Samozřejmě mám na mysli ryby jako Keler, Polak, Obecná. Mimo okouníka, toho je nutné škrábat 😊 Dříve jsme to brali drátěným kartáčem

    My to škrabeme z důvodu, že z cca 20 polaků je několik hrstí šupin a přijde mi zbytečné je vozit do Čr. Musím zkusit tvou teorii upeču rybu i se šupinama a uvidim zda je to poživatelné.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Škrabka na šupiny

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...