Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Silniční speciál na rybolov do Norska

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

já to bral spíš v žertu…… jinak zásuvku na 220V v Transitu mám, ale ta utáhne tak nabíječky na mobil, nemáte s tím někdo zkušenost?

Drtajs
    Účastník
    (14 odpovědí)

Tuhle jsme vezli ssebou do Norska elektrocentrálu z Lidlu na nabíjení elektrokol. Je to asi jako banánovka – banánovka sem, banánovka tam:)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Bol som na Gartene/pri Bakkane/ s Karolom Illešom,ktorý vozil klientov z Bratislavy tam,aj späť svojim minibusom Renault Master. Šoféroval celú cestu len on a tak potreboval neskutočnú aparatúru v aute/pred tým robil zvukára Vašovi Patejdlovi/ . DVD, televízor audio- špička tak 1000Vatt. Či to bolo len na 12V neviem,ale myslím,že mal aj menič na 220V.

Škoda,že nemám detaily z auta,ale niekto možno pre inšpiráciu má.Chodilo s ním dosť ľudí na ryby.

Vaca
    Účastník
    (37 odpovědí)

Jezdím s manželkou a řídím sám na Bakkan jsem jel tři dny jeli na pohodu a užívali krasy Norska.        Příští rok jestli to půjde plánujeme cestu 7 dní chceme strávit nějaký čas  v horách kolem Dombasu.     Jezdím Oplem merivou, čtyři polystyrenové bedny a do kterých dáme jídlo a oblečení a překližka. Pohodlně se vyspíme

paveltreska
    Účastník
    (39 odpovědí)
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Silniční speciál na rybolov do Norska

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...