Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel David a poslední změna proběhla před 6 roky.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Posílám obrázek lodě,kterou mi připravili. Docela slušná, že?

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahojte ,

byli jsme v týdnu od 29,09 do 6,10 na katamaránu na Sicilii . Zrovna v tomto týdnu zuřila na jižní straně Sicilie bouře , my jsme byli na její severní straně , tam to nebylo tak silné , proto jsme vyrazili na Liparské ostrovy. Samotný ostrov nádhera , na rybím trhu hromady tuňáků, mečounů a jiných druhů ryb. Jelikož nikdy neodolám tak vždy za sebou táhnu nějakou tu návnadu . Již v Chorvatsku se nám podařilo chytnou 5 malých makrel  cca 40 cm , což jsem bral jako velký úspěch . Loni jsme byli v Neapoli a tam vůbec nic. Letos to na Sicilii nebylo o nic lepší dvě makrely a jeden záběr, který jsme nebyli schopni zastavit. Samozřejmě v těch největších vlnách a ještě k tomu jsme nechali vláčet malý pilkr od Hartyho na který jsme zkoušeli na podvodním kopci s makrelovým návazcem něco chytnout . Bylo jasné , že to nemůže vydržet a taky to nevydrželo, škoda snad příště , ale musím si udělat ten makrelový navazec z lepšího monofilu a vláčet ty voblery i s tímto navazcem, asi to bude lepší?  Viděl jsem , že v teplých krajinách používáte nějaké ty ramínka , zkusím to tím nahradit , uvidíme :-).

Takženakonec , ryby tam jsou , ale za týden jen omezeně a menší , nebo se štěstím i něco většího:-)

D

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...