Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Shimano Dendou maru 4000

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 31. až 36. (celkem z 36)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

pro northwolfa – ještě by chtělo doplnit jakou měl naviják brzdu (přední-zadní) a jaká byla prováděna údržba po lovu.Kdyby se nějak zasekl,ale zrovna brzda?U Shimana?I levného?

Penn Slammer 260 stojí 2190,- . Určitě vydrží mnoho.

Kolega Bocman asi nebude intenzivně 3 měsíce tahat tresku za treskou a přihlíží k rozpočtu.Přeju mu pěkné chytání s navijákem kterému věří.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

northwolf napsal:

Ad Shimano Exage: Tímto navijákem velikosti 4000 jsem vláčel než jsem koupil Slammery. Je pravda že se s ním vláčet dá, já jsem tak činil intenzivně po dobu cca 3 měsíců v kuse, natahal obrovské množství tresek tmavých, ale evidentně na takovou zátěž není stavěnej, protože cca po těch třech měsících začla zlobit brzda, když si ryba brala šňůru docházelo k zadrhávání, odpor nebyl rovnoměrný, o žádnou rybu jsem kvůli tomu nepřišel, ale když jsem pak cestoval z Norska do CZ koupil jsem Slammery a od té doby Shimano odpočívá, takže za sebe Shimano Exage na vláčení na tresky NEDOPORUČUJI. Diskuse by teoreticky moha být o cíleném lovu mořských (nebo i sladkovodních) pstruhů, ale i tam bych dnes použil raději Slammer.

tento naviják sem měl taky v Norsku,úplně stejné co píše kolega,brzda časem přestala fungovat,Shimano odpočívá a Slammer nahradil Shimano..

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Podobná debata s podobnými argumenty tady byla před rokem,to jsi měl ale Catanu(Nexave ?)a se zadní brzdou.Je to nosné téma.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

ZM napsal:

Podobná debata s podobnými argumenty tady byla před rokem,to jsi měl ale Catanu(Nexave ?)a se zadní brzdou.Je to nosné téma.

měl sem dvě…obě sou v důchodě,mi ty Shimana moc nesedí,ale to je věc názoru..;-),máš pravdu,bylo to asi před rokem…

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To ZM:Máš pravdu.Mě se jedná jen o několik pobytů v Norsku.Nevěnuji se jenom vláčení.Kolegové,co jezdíme,tak i pilkrují,tak se musím přispůsobit.Rozhodl jsem se pro Shimano Extage 4000,s přední brzdou.Být o pár let mladší,tak si pořídím něco lepšího.Na těch pár pobytů(doufám),mi snad vydrží.Jinak všem děkuji za diskusi.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

To ZM: brzda zadní s bojovkou, údržba mizerná, většinou jen vlažná sprcha a nechat v teple vyschnout.

Koukal jsem na rozdíl v ceně Exage 4000 FB a Slammera 460 v českých e-shopech, vychází mi na cca 42 piv, já osobně bych si je pro ten rozdíl klidně odpustil.

To přání pěkného chytání s navijákem kterému věří jsi napsal hezky, souhlasím a připojuji se. Petrův zdar.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 31. až 36. (celkem z 36)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Shimano Dendou maru 4000

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...