Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
slabý déšť

Sháníme parťáky do Norska, nebo naopak

Dobrý den. Z naší party nám z rodinných důvodů odpadli kamarádi a zbyli jsme již jen dva. Představa že letos nepojedu do Norska na ryby mě děsí dnes a denně, takže sháníme buď to na náš flek do chaty pohodový kluky do party, nebo pokud někomu chybí 1-2 lidi do jejich party, tak bych se přidal buď to já, nebo i s kámošem. Jsme oba pohodáři.;-)

Dík.

Odpovědět

Tak se nikdo nechce podívat s pohodovou partičkou na Nordkapp??? stále ještě jedno volné místo.Vše zařízeno. 603/232028:-D

Z důvodu odřeknutí jednoho člena hledáme za něj náhradu na doplnění 6-ti členné posádky pro 10-ti denní pobyt v Norsku - lokalita Lokta (Donna poblíž Sandnessjoen) v termínu 15.6.-25.6.2011. Odjezd kolem 14:00 13.6.2011 z Hodonína, návrat 27.6.2011 brzo ráno. Doprava VW Transporterem s lůžkovou úpravou.

Jedeme z Hodonína. Vzdálenost 2500 km jedna cesta.

CENA : 16.500 Kč

V ceně započítáno :

- ubytování na 10 dnů

- loď 22 stop Kvaerno včetně echolotu a navigace

- benzín do lodě

- doprava včetně trajektů tam a zpět (zpět i s kabinou na trajektu)

- strava na celý pobyt

- triko

Vybavení :

- Wi-Fi internet

- lednička

- myčka

- pračka

- mražák na úlovky

- TV

- DVD+CD přehrávač

- varná konvice + mikrovlnka

- veranda u chaty s grilem

- krytá filetárna hned na molu s tekoucí vodou

- vzdálenost od chaty k molu 60 m

Chata je po celkové rekonstrukci - otevírá se teprve v květnu 2011. 3 ložnice, obývák, kuchyň s jídelnou. Loď zbrusu nová.

Pohodová partička Vás ráda uvítá.

Kontakt : SZ, případně mifakm@seznam.cz, nebo 724 283 664

Zdravím,

hledám partu, která jede v dubnu nebo v květnu na 7-10 dnů do Norska na moře. Byl jsem už nekolikrát, takže nějaký ty zkušenosti a vlastní vybavení mám. Parta se nám letos bohužel rozpadla, ale já bych rád jel. Díky za odpověď.

Milan: tel. 603 511 435, kinstav@email.cz

Stále hledáme dva parťáky na SOROY od 19. srpna do 12. září s malou poznávačkou cestou přes Skandinávii. Koukněte na www.hfishing.cz do záložky Rady a informace. Zájemci můžete rovnou na 723 331 976 nebo hertam@seznam.cz. Dík, Milan.

Ahoj všem, jsme z Karlovarska a sháníme 1-2 členy na rybářskou dovolenou do Norska těsně pod polárním kruhem. Jedeme po vlastní ose a cena celého zájezdu na jednoho člena by měla být cca 16 000 Kč. Byly jsme na této lokalitě už loni a byli jsme spokojeni, takže nějaké zkušenosti s tímto místem už máme.

Zde je odkaz přímo na danou lokalitu: http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?kap=990&zajezd=95

Budete-li mít někdo zájem, pište na: Locki.L@seznam.cz

Těším se skvělé společné rybářské zážitky.

zdravim vsechny rybare z duvodu odreknuti 2 clenu mame 2 volna mista na bakkan wahl v terminu 21.4-5.5 2011 vse zajisteno kdo by mel zajem volejte na tel.775440125

Zdravím všechny norské vydry.

Jedeme 17.6.-3.7. na Loppu a hledáme jednoho pasažéra do naší party.

Náš dlouholetý kolega letos bohužel nemůže,tak hledáme náhradu.

Jsme parta z Prahy a okolí.Žádné vořezávátka s rybolovem na severu Norska máme velké zkušenosti.... vlastně nikam ani nejezdíme než na sever.Tak by jsme uvítali někoho kdo má stejné zkušenosti a chuť pořádně si zachytat ryby.Kdyby to byl k tomu ještě potápěč tak by to bylo super.Alespoň bych nebyl ve vodě sám.

Zdraví a na odpovědi čeká Martin

Máme dvě volná místa v chatě RIKARDA v termínu 30.8 - 10.9.2011 na ostrově SOROYA. Cestou na SOROY jedeme malou poznávací cestu po Skandinávii. Hledáme dva parťáky buď na celou výpravu nebo pouze na rybolov, ale s vlastní dopravou. Sešli bychom se až na ostrově SOROYA. Náš odjezd na výpravu je 19.8.2011. Pokud by měl někdo zájem tak bližší informace na www.hfishing.cz, 723331976, a nebo hertam@seznam.cz. Ahoj Milan.

Ahoj.Shanime 2 partaky do Norska od 17.5 do 27.5 do str.Norska pobliz Aure.Vse zajisteno dobra cena blizsi info na tel.c.604971406.

To Cica: poslal jsem Ti SZ. Ahoj Jonas.

SOROYA pro dva letecky tam. Zpáteční cesta zajišťena. Máme dvě volná místa v chatě RIKARDA v termínu 30.8 - 10.9.2011 na ostrově SOROYA. Cestou na SOROY jedeme malou poznávací cestu po Skandinávii. Hledáme dva parťáky buď na celou výpravu nebo pouze na rybolov, ale s vlastní dopravou (letadlo, vozidlo). Sešli bychom se až na ostrově SOROYA. Náš odjezd na výpravu je 19.8.2011. Pokud by měl někdo zájem tak bližší informace na www.hfishing.cz, 723331976, a nebo hertam@seznam.cz. Ahoj Milan.

SOROYA pro dvě osoby letecky! pokud by měl někdo zájem mám stále dvě volná místa na RIKARDĚ na ostrově SOROYA. Cesta tam letecky - (zajistím odvoz z letiště na SOROYA)a zpět s námi Fordem Tranzit. Veškeré vybavení pro Vás vezmeme s sebou autem. Do letadla není třeba brát nic. Celou rybařinu včetně cesty jsem počítal cca do 30 000,- na osobu. Když budete mít zájem pište na hertam@seznam.cz nebo volejte 723 331 976.

Stene

proboha nemusis to sem hazet kazdej tyden 3x :-P

To MifakM:

Stenovi rozumiem. My tiež zháňame pár ľudí, ale 60000 Kč je sakra veľká položka, tak už vládne nervozita. Je rozdiel zohnať človeka, ktorý má dovolenku a len tak vytiahne 10000 Kč ako 30000 Kč.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.