Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sháníme parťáky do Norska, nebo naopak

Dobrý den. Z naší party nám z rodinných důvodů odpadli kamarádi a zbyli jsme již jen dva. Představa že letos nepojedu do Norska na ryby mě děsí dnes a denně, takže sháníme buď to na náš flek do chaty pohodový kluky do party, nebo pokud někomu chybí 1-2 lidi do jejich party, tak bych se přidal buď to já, nebo i s kámošem. Jsme oba pohodáři.;-)

Dík.

Odpovědět

Poslal jsem ti SZ

To Lindbergh: Čus máme 2 volný fleky na Nordkapp záloha zaplacena auto zajištěno. 12-21.6 2011 odkud jste???

Zdravím: Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo 1 volnej flek do norska soroya nebo okolí chtěl bych se podívat víc na sever ale mohu jenom březen nebo duben předem vám děkuji rybařině zdar martin

To Lindbergh

Deda shání 2 chasníky na Bakkan Wahl. Podívej se do "Bakkan Wahl 2011" má tam na sebe kontakt.

Zdravím pánové,

Rozpadla se nám parta rybářů, zůstali jsme pro letošek 3-4 jedeme na Soroyu Vagan a to v termínu zhruba 20.6-30.6 2011 . Nabízíme 2-3 volná místa. Vše je dokonale organizováno z minulých výprav včetně luxusní dopravy . Sjíždíme se vlastně z celé republiky od Brna přes Žďár a nakládáme se na Okřínku u Poděbrad. V případě dalších informací jsem k dispozici na kubicekpet@gmail.com nebo na tel.:602541282 Kuba

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.

Chybí nám na červenec 2011, 2-3 kamarádi na ostrov Soroya. Odjez z Ostravy nebo dohodou. Doprava lux.dodávkou.

[citace]Komboj napsal:

To Lindbergh: Čus máme 2 volný fleky na Nordkapp záloha zaplacena auto zajištěno. 12-21.6 2011 odkud jste???[/citace]

Sakra...Doteď mně nepřišlo upozornění na mail, že tady mám nějaké odpovědi...Mám to asi nějak blbě nastavený, proto píšu až nyní...sorry... Jsme z Plzně.

All: Děkuji všem za příspěvky, snad to dáme nějak dohromady.Jirka

To neva ale už máme jen jeden flek. :-|

Na kolik vám vychází komplet Soroya i s cestou, loděma, benzínem, ubytováním atd atd... kdo už tam byl a ví, jak to chodí...Většinou se asi jezdí na těch 10 dní, jak to tady pozoruju...

Tak se nestyďte. Nabídka stále platí.

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.

[citace]Sten76 napsal:

Tak se nestyďte. Nabídka stále platí.

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.[/citace]

No nevím, nevím.....vynechal bych tu "honičku" pak by snad přišla nějaká reakce:-P

Ahojky rybaříci, máme jeden flek na Soroy na květen 2011, cesta zajištěna obytným autem, ubytování Hasfjord 1 8-O, kontakt 602115911

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!