Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sháníme parťáky do Norska, nebo naopak

Dobrý den. Z naší party nám z rodinných důvodů odpadli kamarádi a zbyli jsme již jen dva. Představa že letos nepojedu do Norska na ryby mě děsí dnes a denně, takže sháníme buď to na náš flek do chaty pohodový kluky do party, nebo pokud někomu chybí 1-2 lidi do jejich party, tak bych se přidal buď to já, nebo i s kámošem. Jsme oba pohodáři.;-)

Dík.

Odpovědět

Poslal jsem ti SZ

To Lindbergh: Čus máme 2 volný fleky na Nordkapp záloha zaplacena auto zajištěno. 12-21.6 2011 odkud jste???

Zdravím: Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo 1 volnej flek do norska soroya nebo okolí chtěl bych se podívat víc na sever ale mohu jenom březen nebo duben předem vám děkuji rybařině zdar martin

To Lindbergh

Deda shání 2 chasníky na Bakkan Wahl. Podívej se do "Bakkan Wahl 2011" má tam na sebe kontakt.

Zdravím pánové,

Rozpadla se nám parta rybářů, zůstali jsme pro letošek 3-4 jedeme na Soroyu Vagan a to v termínu zhruba 20.6-30.6 2011 . Nabízíme 2-3 volná místa. Vše je dokonale organizováno z minulých výprav včetně luxusní dopravy . Sjíždíme se vlastně z celé republiky od Brna přes Žďár a nakládáme se na Okřínku u Poděbrad. V případě dalších informací jsem k dispozici na kubicekpet@gmail.com nebo na tel.:602541282 Kuba

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.

Chybí nám na červenec 2011, 2-3 kamarádi na ostrov Soroya. Odjez z Ostravy nebo dohodou. Doprava lux.dodávkou.

[citace]Komboj napsal:

To Lindbergh: Čus máme 2 volný fleky na Nordkapp záloha zaplacena auto zajištěno. 12-21.6 2011 odkud jste???[/citace]

Sakra...Doteď mně nepřišlo upozornění na mail, že tady mám nějaké odpovědi...Mám to asi nějak blbě nastavený, proto píšu až nyní...sorry... Jsme z Plzně.

All: Děkuji všem za příspěvky, snad to dáme nějak dohromady.Jirka

To neva ale už máme jen jeden flek. :-|

Na kolik vám vychází komplet Soroya i s cestou, loděma, benzínem, ubytováním atd atd... kdo už tam byl a ví, jak to chodí...Většinou se asi jezdí na těch 10 dní, jak to tady pozoruju...

Tak se nestyďte. Nabídka stále platí.

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.

[citace]Sten76 napsal:

Tak se nestyďte. Nabídka stále platí.

Přátelé rybáři a rybářky. Organizuji rybářskou výpravu na ostrov SOROYA s malou poznávací cestou po skandinávii (žádná honička ). Chybí nám dva lidičkové k obsazení volných míst. Termín 19. 8. - 12. 9. 2011. Kdo bude mít zájem hlaste se na hertam@seznam.cz nebo 723 331 976. Trasu dáme dohromady společně. Díky a těším se.[/citace]

No nevím, nevím.....vynechal bych tu "honičku" pak by snad přišla nějaká reakce:-P

Ahojky rybaříci, máme jeden flek na Soroy na květen 2011, cesta zajištěna obytným autem, ubytování Hasfjord 1 8-O, kontakt 602115911

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!