Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Severní Norsko – Lofoty, Tromso, Soroya, Havoya, NordKapp

Pár fotek z Lofot na přelomu na přelomu listopadu a prosince 2011. Lov lososů a mořských pstruhů na moři trollingem. Sám přesně nevím, co je co. Pokud někdo pomůže idetifikovat a poradí rozeznávací znaky /losos x mořský pstruh/, budu jen rád. Fotky očísluji, abysme věděli o čem se bavíme.

Foto 1

Odpovědět

Následující dost zamračené noci se kluci vydali na mé oblíbené tresčí místečko sami a trefili se do hejna. Henrik 7,5 Kg.

Morten 16 Kg Andreas 14 Kg

o5 nachytali spousty tresek, jak jsem už psal - všechny šly z5 do vody.

Nej se povedla Mortenovi 18,5 Kg

Parádní fotky, ryby i info...;-)

2 kliknis: diky, dánové včera odjeli, ale během týdne se u mě má zastavit jedna výprava z CZ, tak když tomu nebude bránit počasí vyjedem na moře a pokud se povedou nějaké pěkné ryby/obrázky bude pokračování.

[citace]northwolf napsal: 2 kliknis: diky, dánové včera odjeli, ale během týdne se u mě má zastavit jedna výprava z CZ, tak když tomu nebude bránit počasí vyjedem na moře a pokud se povedou nějaké pěkné ryby/obrázky bude pokračování.[/citace] Tak přijel tam někdo??:-| dosti dlouhá odmlka,žádné info8-O škoda...

[citace]respi napsal: northwolf napsal: 2 kliknis: diky, dánové včera odjeli, ale během týdne se u mě má zastavit jedna výprava z CZ, tak když tomu nebude bránit počasí vyjedem na moře a pokud se povedou nějaké pěkné ryby/obrázky bude pokračování.

Tak přijel tam někdo?? dosti dlouhá odmlka,žádné info škoda...[/citace]

Já se taky těšil, ale asi se to nepovedlo, tak snad jindy.:-?8-O:-P

Dobrý den,posílám Vám fotky svého halibuta 170cm a 53kg chyceného na el.multiplikátor Daiva Tanacom 600fe,halibut byl chycen 90km severně od Tromso ve fjordu Dysfjord na vyráběného 24cm velkého ripera,vzal na podmořské hoře 26m dne 20.7.2012,doba zdolávání 20min,s pozdravem Jiří Otoupal z Tábora

Jiří Otouplal - super placka, gratulace, potlesk a 10 bodů navrch za nástrahu.

[citace]kliknis napsal:

respi napsal: northwolf napsal: 2 kliknis: diky, dánové včera odjeli, ale během týdne se u mě má zastavit jedna výprava z CZ, tak když tomu nebude bránit počasí vyjedem na moře a pokud se povedou nějaké pěkné ryby/obrázky bude pokračování.

Tak přijel tam někdo?? dosti dlouhá odmlka,žádné info škoda...

Já se taky těšil, ale asi se to nepovedlo, tak snad jindy.[/citace]

Omlouvám se, bohužel...nevznikly žádné fotky ani události hodné komentáře zde - výprava byla na poznávacím zájezdu a byl v ní pouze jeden rybář, zdrželi se jen přes noc a počasí nedovolilo vyplout :-(

Ještě je v jednání jedna výprava z CZ na druhou polovinu září, pokud přijedou budou tu kvůli rybám, tak snad ...

Foto začátek června. Skjervoy

Skjervoy

Skjervoy

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!