Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu SETER BRYGGE 2023 -2024

• Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JuraS. a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Autor
    JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Z5 doma, téměř na 90% vybaleno. Hodnocení: prozatím místo s největším potenciálem. Otevřené moře i fjord hned za “barákem”. Majitel se o nás stará, vše jak má být. Ryby mohli být větší ale bedny se nachytaly. Jen co by se mohlo zlepšit. Poslat tam bezpečáka práce z Česka tak to tam zavře. To molo je o hubu. Se svou váhou jsem čekal kdy se to pode mě urve. Maltovníky jsou tak drahé? Ty tvrdé krabice zaberou místo v lodi, nic moc se do nich nevleze a všechny jsou děravé. Stačilo napsat “nejsou tam škrabátka ani kartáče převezte si sami” a věděl bych. Nicméně to jsou malichernosti a tak příští rok v září na makrely. Už se těším. Jen zítra do Zerp doplnit výbavu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Parádní úlovky od Jirky Doležela.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dušan s Petrem zase pořádně potrápili ryby na Setru…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Když se povede velký mník, tak to vždycky velká radost.

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Zdravím. Někde jsem viděl fotky ze zářijového zájezdu kde byly stoly plné makrel. A protože tam příští rok v tu stejnou dobu jedu tak se ptám kde se nachytali. Ve fjordu? Kde? Na jeho začátku a nebo na úplném konci? Nebo v nějakém z jeho ramen? Kde? A nebo na volném moři? Na nějaké plotně a nebo v kanále co vede z moře do fjordu? Kde konkrétně? Prozradí mi to někdo?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem JuraS..
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Makrel je tam na v září spousta. Jsou téměř všude. Nejvice na hloubkách 20-25m ve sloupci. Určitě nachytáš, kolik budeš chtít. Nezapoměň si pořídit nejlepší návazec na makrely.

https://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=makrely

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Díky. Na makrely si budu vyrábět vlastní návazec co se nezničí po 3 makrelách naráz. Pak to sem dám.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na Setru jsou nově dokončeny apartmány pro 3-4 osoby. Cena od 18.000,-NOK za týden pobytu za celý apartmán. Loď Kvaerno 50HP v ceně.

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Ahooj, je tady někdo, kdo jede v prvním turnusu? Bude se pilkrovat, nebo už bude fungovat i přívlač. Díky.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Ahooj, je tady někdo, kdo jede v prvním turnusu? Bude se pilkrovat, nebo už bude fungovat i přívlač. Díky.

Zavolej mi na 731 152 641.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Vážení příznivci kempu Seter Brygge, sezóna 2024 pomalu začíná. Já a delegát Dan, společně s restauratérem Dominikem, odjíždíme již příští týden připravovat kemp a restauraci Brøgga na sezónu. Budeme se na vás na všechny moc těšit. A to jak na ty z vás, kteří cestujete s cestovní kanceláří Fishing Travel Agency, tak i na ty, co cestují individuálně.

Za český tým kempu Seter Brygge

Došky

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem dosky.
    • Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 1 týdnem uživatelem Sim.
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V Setru jede taky sezóna naplno.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Další krásné úlovky ze Setru

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Michale, jak z Vingsandu, tak ze Setru se jezdí na nějaké písčiny, kde jsou halíci, už dost halíků tam bylo uloveno. Pošli lokalizaci toho místa. Díky

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Krásné počasí minulých dní přineslo pozoruhodné úlovky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu SETER BRYGGE 2023 -2024

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...