Hasvik, NO
temperature icon 3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

SETER BRYGGE 2023 -2024

Zdravím všechny příznivce kempu Seter Brygge. A to bez ohledu na to, zda jezdíte individuálně, prostřednictvím Sima, či manželů Jančových nebo s CK Fishing Travel Agency. Doufám, že se již na sezónu 2023 všichni těšíte, a že se sezóna náležitě vydaří. Připravujeme pro vás v kempu pár novinek, tak se těšte.

S přáním hezkého nového roku

Došky

Odpovědět

Z5 doma, téměř na 90% vybaleno. Hodnocení: prozatím místo s největším potenciálem. Otevřené moře i fjord hned za "barákem". Majitel se o nás stará, vše jak má být. Ryby mohli být větší ale bedny se nachytaly. Jen co by se mohlo zlepšit. Poslat tam bezpečáka práce z Česka tak to tam zavře. To molo je o hubu. Se svou váhou jsem čekal kdy se to pode mě urve. Maltovníky jsou tak drahé? Ty tvrdé krabice zaberou místo v lodi, nic moc se do nich nevleze a všechny jsou děravé. Stačilo napsat "nejsou tam škrabátka ani kartáče převezte si sami" a věděl bych. Nicméně to jsou malichernosti a tak příští rok v září na makrely. Už se těším. Jen zítra do Zerp doplnit výbavu.

Parádní úlovky od Jirky Doležela.

Dušan s Petrem zase pořádně potrápili ryby na Setru...

Když se povede velký mník, tak to vždycky velká radost.

Zdravím. Někde jsem viděl fotky ze zářijového zájezdu kde byly stoly plné makrel. A protože tam příští rok v tu stejnou dobu jedu tak se ptám kde se nachytali. Ve fjordu? Kde? Na jeho začátku a nebo na úplném konci? Nebo v nějakém z jeho ramen? Kde? A nebo na volném moři? Na nějaké plotně a nebo v kanále co vede z moře do fjordu? Kde konkrétně? Prozradí mi to někdo?

Makrel je tam na v září spousta. Jsou téměř všude. Nejvice na hloubkách 20-25m ve sloupci. Určitě nachytáš, kolik budeš chtít. Nezapoměň si pořídit nejlepší návazec na makrely.

https://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=makrely

Díky. Na makrely si budu vyrábět vlastní návazec co se nezničí po 3 makrelách naráz. Pak to sem dám.

Na Setru jsou nově dokončeny apartmány pro 3-4 osoby. Cena od 18.000,-NOK za týden pobytu za celý apartmán. Loď Kvaerno 50HP v ceně.

Ahooj, je tady někdo, kdo jede v prvním turnusu? Bude se pilkrovat, nebo už bude fungovat i přívlač. Díky.

Ahooj, je tady někdo, kdo jede v prvním turnusu? Bude se pilkrovat, nebo už bude fungovat i přívlač. Díky.

Zavolej mi na 731 152 641.

Vážení příznivci kempu Seter Brygge, sezóna 2024 pomalu začíná. Já a delegát Dan, společně s restauratérem Dominikem, odjíždíme již příští týden připravovat kemp a restauraci Brøgga na sezónu. Budeme se na vás na všechny moc těšit. A to jak na ty z vás, kteří cestujete s cestovní kanceláří Fishing Travel Agency, tak i na ty, co cestují individuálně.

Za český tým kempu Seter Brygge

Došky

V Setru jede taky sezóna naplno.

Další krásné úlovky ze Setru

Michale, jak z Vingsandu, tak ze Setru se jezdí na nějaké písčiny, kde jsou halíci, už dost halíků tam bylo uloveno. Pošli lokalizaci toho místa. Díky

Krásné počasí minulých dní přineslo pozoruhodné úlovky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.