Má někdo i starší informace o tomto revíru? Napište cokoliv. Jede tam letos v září 3 krát SN TOUR a budou potřeba nějaké informace Díky všem za příspěvky.
Má někdo i starší informace o tomto revíru? Napište cokoliv. Jede tam letos v září 3 krát SN TOUR a budou potřeba nějaké informace Díky všem za příspěvky.
Filetárna je stejná, jen o jeden stůl víc. Je tu teď domek a v něm má každý apartmán 6-8 osob svojí kóji na sušení obleků a dva velký mrazáky. Takže místa na úlovky dost. Obchod je cca 1,5 km od kempu. Nebyl jsem tam letos, ale v roce 2008 tam měli jak základní potraviny tak i základní sortiment rybářských potřeb. Pilkry, gumy , návazce, příčka, atd. A prý se nic nezměnilo. Dnes jsme jili jen do fjordo kvůli větru a nachytalo cca 15 poplatků 60 - 80 cm. Zítra nejspíš nevyjedeme. Slibujou 15- 20 m/s. Jo na pstruhy je to pěšky daleko pokud nejsi autem. Cca 20 km. Ale nevím jak s povolením. Ajaj Láďa
Odpovědět
Díky georges.Při podrobné prohlídce situace na videu jsem si myslel,že filetárna může být i za roh.
Kde se tam nabralo 120 rybářů.
Venda
Odpovědět
Kemp je velký. 120 rybářů je v pohodě. Překvapilo mě,že nemusíš vyvážet odřezky z ryb. Jsou u filetárny bedny na odpad. A majitel kempu je pravidelně odváží.
Odpovědět
Oprava: V obchůdku nemají žádné rybářské potřeby. L.
Díky moc za upřesnění, tak vezmeme víc z domova :-) :-)
Odpovědět
Ještě k těm 120 rybářům. Na ubytování je tu místa dost.
Tvl ... jsi si jistej, že je to rybářskej kemp? Čím dýl na to koukám, tím víc nabývám přesvědčení, že jde o nějakej norskej gulag ...
Odpovědět
georges- Ako to tam je s kvaernami pre toľko rybárov. Ja som tam bol a bolo to bez tých šedých unymobuniek a bolo to v prístave narvané. A lodí 13. Nafoť to - prístav,okolie.
Odpovědět
Mám jen tyhle fotky našich lodí, ale jsou ještě pod filetárnou cca 8 lodí a pod apartmánama cca 10 + ty naše. Jo a ten šedivej dlouhej barák je i jako ubytovna pro dělníky co tu všude okolo staví větrnný elektrárny.
Odpovědět
To Georges.
Ahoj Kde jste na nich byli.Jestli stihneš odpověď před odjezdem.
Jinak dobrou šťastnou cestu.
Venda
Odpovědět
To Venda. Je to podmořský kopeček Raeva 33 směr na volné moře. Na hloubce 70 - 40 m ve sloupci. Jsou tam naskládaný v hejnu 500 x 200 m když je příliv a příznivého počasí. Ty největší jsou uprostřed. Tam jsme chytli i hálíka 106 m při dně. Jinak cesta zpět bez kontrol a problémů.
Odpovědět
Georges Díky.
Vyrážíme 11.9.v 15:00 Z Hradce Králové.
Podle možností budou reporty.
Venda
Odpovědět
to Venda: Tak to se známe nejspíš i osobně. V roce 2017 jsem byl s Hradečákama na Titranu. Vyřiď jim mé pozdravy, úspěšný lov a hlavně počasí ať Vám vyjde. Láďa z ČB.
Odpovědět