Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 21°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Seter brygge 2021

Má někdo i starší informace o tomto revíru? Napište cokoliv. Jede tam letos v září 3 krát SN TOUR a budou potřeba nějaké informace Díky všem za příspěvky.

Odpovědět

lokalita super, bydlení taky, benzín pumpa na mole, lodě super Kverna ale mapy v echolotech stojí za prd,  takže doporučuji na telefon stáhnout aplikaci Navionics boating... free verze na 15 dní a to je nejlepší mapa na podmořské dno a možnosti chytání, jinak ryby na šelfu což není daleko.. bývá mraky kelerů tresek a všude makrely a hodně polaků či mníci nahloubkách. o ostrova Kya jsou okouníci cž je trochu dále ale za pěkného počasí na lodích co tam maj je to bez problémů.  ale situace se každý rok může měnit a počasí si nevybíráme.

Zdravím, přátelé,

je v místě nějaký obchod se základními potravinami, případně i základními rybářskými potřebami (pilkry, návazce ...)?

Díky za info, Pafka

Ve vesničce byl a snad je ještě pořád  krámek s potravinami.. myslím že něco málo na ryby taky + příjemná kavárna s krásným výhledem a příjemný personal

Diky moc 👍👍👍👍

Diky moc 👍👍👍👍

Ahoj. Našel jsem dobrou námořní mapu Seter Brygge a okolí + okolí ostrova Kya na adrese : Angelreisen.de/angelurlaub/seter-brygge-nmseb.html Musí se chvilku počkat než se mapa uklidní i při zvětšování nebo pohybech na obrazovce.Stahování je normální.

Ahoj. Odkaz je super. Jen se chci zeptat, jestli tam jde stáhnout tu mapu, abych si ji mohl na velkém plotru vytisknout?

Já jsem si ji stahoval po částech a udělal soulep.

Venda

Ale jak je stáhnout? Je tam možnost?

V sobotu příjezd. Cesta bez problémů. Kontrola na kovid jen na Norský hranici. Vše OK. Počasí zatím super. A i jsme něco chytli. Zdravím Hradečáky. Láďa z ČB.

Taky Tě zdravíme z Hradce. Moc krásné úlovky , je tak dál.  Hradečáci jedou 11.9. Tak doufám , že nám poradíš ta nej. místa

Budeme čekat na fotky a krásné úlovky.

Zatím díky za report Martin V.

Pro Georges

Ahoj.

Jak velká je na Seter brygge filetárna.Z videa to není patrné. Díky

<b>Je tu 5 stolů. 1.4 x 2 m. A stojí se tu i fronta na to až se některý uvolní. Přeci jen 120 rybářů v kempu je dost. Včera foukalo, tak tam bylo i volno.  Ale i se nachytalo. Sice jen makrelky +50 cm.</b>

<b>Je tu 5 stolů. 1.4 x 2 m. A stojí se tu i fronta na to až se některý uvolní. Přeci jen 120 rybářů v kempu je dost. Včera foukalo, tak tam bylo i volno.  Ale i se nachytalo. Sice jen makrelky +50 cm.</b>

venda- Dám pár foto z 2016 mrazáky a filetáreň. Zmenilo sa niečo georges?

Ahoj, Georgesi,

jak to vypadá se sortimentem obchodu v místě? Dá se tam nakupovat základní jídlo (hlavně chleba) a případně základní rybařina (pilkry, pilkříky, návazce) nebo se musí někam jezdit?

Někde jsem četl, že je možné vyzkoušet i pstruhy - je to daleko, nebo se dá dojít pěšky?

Díky za info  a ať žerou :-) :-)  Pafka

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.