Má někdo i starší informace o tomto revíru? Napište cokoliv. Jede tam letos v září 3 krát SN TOUR a budou potřeba nějaké informace Díky všem za příspěvky.
Má někdo i starší informace o tomto revíru? Napište cokoliv. Jede tam letos v září 3 krát SN TOUR a budou potřeba nějaké informace Díky všem za příspěvky.
Byli jsme tam v 10/2020, poprvé. Majitel úplně v pohodě, lodě hliníkové. V campu vše, co je potřeba, krytá filetárna. Díky počasí jsme ale vyjeli jen občas. Převládali polaci, obecňačky a makrely. Při větrném počasí je možné zajet do blízkého fjordu, kde jsou lososí sádky. Větší hloubky jsou severním směrem k otevřenému moři. Před vjezdem do fjordu vpravo je velká jeskyně. Doporučuji. Óďa.
Odpovědět
Nedostali jsme se tam kvůli větru, a to jsme tam byli víc jak 10 dní. Opravuji, že jsme tam byli v 09/2020. Nevím, jestli to bylo pro září a danou lokalitu běžné počasí.
Odpovědět
Ahoj. nemá někdo slušnou mapu lokality Seter Brygge nebo info kde ji stáhnout . Díky
Odpovědět
Ahoj, asi o tři okna níže je vlákno Vingsand, kde Sim nedávno dával mapu, kterou vytvořil… je to stejné loviště..
Odpovědět
Zkuste to u tyčí za výjezdem z přístavu brali tam Poláci,tak 18 ks za půl odpoledne
Odpovědět
Ahoj Vendo, posílám ti mapku Setru. Polakovište jsou hned před přístavem a když se dostaneš ven na otevřené moře, tak zkus místa, co jsem ti označil. Petrův Zdar!
Odpovědět
Ahoj, pokud Vás počasí pustí, určitě zajeďte na ostrov KYA. Jednak samotná ostrov je moc hezký, je to historicky bývalé překladiště lodí s výrazným červeným majákem. V okolí ostrova se tradičně chytá velké množství kelerů různých velikostí, ze strany příjezdu od Setru je to dobré na polaky a z levé strany od příjezdu pak určitě na maso na štikouny. V okolí ostrova je spousta slibných hran.
Odpovědět
Seter je pekná lokalita a na KYA sa oplatí. Nejaké foto z našej dovolenky.
Odpovědět
Díky Simovi za mapku..
Po prozkoumání map okolí se bude určitě hodně jezdit směrem na ostrov KYA.Vyšla mi vzdálenost z přístaviště kempu k ostrovu Kya na cca do 15 km.
Z Titranu na Ornklaken to bylo asi dvojnásobek.
Jezdím již dlouho se stálou partou zkušených Norků z Hradce Králové jako jediný Pardubák a klape nám to.
Jedeme 11.9. a moc se všichni těšíme.V roce 2019 nám na Svellingenu nevyšlo počasí , tak letos to snad vyjde.
Venda
Odpovědět
Díky Simovi za mapku.. Po prozkoumání map okolí se bude určitě hodně jezdit směrem na ostrov KYA.Vyšla mi vzdálenost z přístaviště kempu k ostrovu Kya na cca do 15 km. Z Titranu na Ornklaken to bylo asi dvojnásobek. Jezdím již dlouho se stálou partou zkušených Norků z Hradce Králové jako jediný Pardubák a klape nám to. Jedeme 11.9. a moc se všichni těšíme.V roce 2019 nám na Svellingenu nevyšlo počasí , tak letos to snad vyjde. Venda
přídávám se s díky za mapu
taky ji využijeme :)
jedeme ve stejný termín o kousek výše na hasvag, tak se možná potkáme na moři ;)
Odpovědět
Ahoj.
Našel jsem dobrou námořní mapu Seter Brygge a okolí + okolí ostrova Kya na adrese :
Angelreisen.de/angelurlaub/seter-brygge-nmseb.html
Musí se chvilku počkat než se mapa uklidní i při zvětšování nebo pohybech na obrazovce.Stahování je normální.
Odpovědět
Tak se čas krátí a první turnus na Seter od SN Tour vyráží 26.8.
My jedeme z HK až poslední a to 11.9.Já se už moc těším,koukám na videa a studuju lokalitu z map a starších informací.
myslím,že teoreticky jsem připraven dost dobře - zatím.Ovšem s počasím člověk rybář nic nenadělá.Ale i tak je to vždy parádní zážitek.A tak žádám kolegy o nějaké reporty ze Setru a fota úlovků. Petru zdar.
Vašek
Odpovědět