Ahoj, nebyl jste prosím Vás někdo na Seter Brygge. Chtěli by jsme se tam na jaře podívat, ale nevíme jaké to tam je.
Díky Du?an.
Ahoj, nebyl jste prosím Vás někdo na Seter Brygge. Chtěli by jsme se tam na jaře podívat, ale nevíme jaké to tam je.
Díky Du?an.
Filetáreň .Tie ryby na stoloch nie sú moje,ešte sme neboli chytať.
Odpovědět
Vyfasoval som loď,ktorú budem chcieť hneď vymeniť ,ako sa uvoľní druhá.Táto má len sonar.
Odpovědět
Dnes bol perfektný deň,ktorý začal tým,že mi zdechla loď v prístave.Povolený palivový filter,únik paliva a zavzdušnenie hadičky.Našťastie ma dotiahli.
Po oprave sme vyrazili smer KYA asi 15km na more.
Odpovědět
Počasie na jedničku, vietor 3m/s a rýb tak akurát. Tresky do 80cm, keler naj 78cm, jeden polak, a pár mieňov.
Odpovědět
Dnes 13-teho začínal naskutočne.Ani sonar ráno nešiel.Odhnitý napájací kábel. Oprava prebehla úspešne.Počasie máme super, 10° C a vietor 2-4m/s. Opäť sme lode namierili na Kyu. Stando si chytil svojho prvého halíka.
Odpovědět
Podádka druhej lode pochytala nejaké miene. Raritka bola dnes v utopenej Daiwe aj s elektrikou.Našťastie ju chytil za kábel a prut zachránil.
Odpovědět
Previezli sme 15 bandasiek po 25l.To nemám tušenia,koľko to je spolu.Vypočítaj si to.
Odpovědět
Dnes sme doriešili s RUNEM navigácie do lodí.Doteraz som mal dva dni moju súkromnú.Foto.
Odpovědět
Za príplatok sme ju mali hneď aj s urgenciou Michala. Díky Michal za pomoc.Máš u nás malé,ale bezvýznamné plus.
Tak sme si vybehli chytiť nejaké ryby na gril a skúšal som halíka.Grilovať sa bude keler,treska,ostriež.
Odpovědět
Po ceste sme zdolali miestnu raritku na mori.Výhľad bol parádny, užívam si to tu.
Odpovědět
Jakabo to jsou reporty jako řemen, všechna čest. Krásně se na to kouká.
Odpovědět